• Ново
Количка за съхранение Баня Завальцовки гумите са 4, Тава мрежа Багажник Тоалетна хартия 3 и 4 на Борда на Куката, Мултифункционален Мобилен Блок на Организатора за Д?

Количка за съхранение Баня Завальцовки гумите са 4, Тава мрежа Багажник Тоалетна хартия 3 и 4 на Борда на Куката, Мултифункционален

Rating 
BGN 39.99

Наличност
Налично за поръчка

Планът започва да тече от датата на закупуване.Повреждане на продукта, причинени от злополуки, петна, прекъсвания и почивки на покрити от първия ден.Счупване и повреди на продукта са покрити от гаранцията на производителя.Няма допълнителни разходи за ремонт - всички подробности, работна сила и доставка са включени в цената.Прост процес на подаване на искове - подайте иск по всяко време 24/7 чрез мобилно приложение, онлайн или по телефона.Правила по всяко време, пълно връщане на парите в рамките на първите 30 дни.Поносимост с подаръци.. 4-ярусная универсална количка за съхранение, кажете сбогом на елементарно!.Използва се в непосредствена близост до тоалетка като поставка за растенията и срока за съхраняване, за да увеличи удоволствието от живота и се добавя малко място за съхранение.Малко, но добро място за съхранение на цигарена хартия, тоалетни принадлежности, препарати за баня, козметика, бижута и т.н. Му определяне в тясното пространство с голяма стойност, подходящ е идеалният размер между хладилник и кухненска мивка/тезгяха, пералня и сушилня.Свободно стоящи рафтове са поставени в тесни пространства с мощни функции за съхранение на около хладилника.Пълната колекция включва мебели и обзавеждане за антре, дневна стая, трапезария, кухня, баня, спалня, офис, градина и вътрешен двор. ● Здрава метална конструкция придава стабилност и трайност. ● Допълнителни 3 мрежесто чекмедже и 4 странични куки за допълнително пространство за съхранение. ● С четири 360-градусными въртящи се колела (две запираются), плавно прокручивающимися. ● Напълно въглеродна стоманена рамка за предотвратяване на ръжда и усещане за гладкост. ● Лесен за това да се събере и да изчисти.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти