• Ново
Калъф за мобилен телефон Great Rose с релефни Хоризонтален Флип ПУ Кожен калъф Huawei P Smart 2019, с държач и слотове за карти и чантата (зелен) (Цвят : Rose gold)

Калъф за мобилен телефон Great Rose с релефни Хоризонтален Флип ПУ Кожен калъф Huawei P Smart 2019, с държач и слотове за карти

Rating 
BGN 14.39

Наличност
Налично за поръчка

На капака на бронята.- Тежки случаи.Калъфи за мобилни телефони.Калъф за зарядното устройство.100% Високо качество и добра цена Задната част на кутията на телефона е Добра производителност Правилната инсталация е важно за успешното използване. Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси.1. Изработен от висококачествена изкуствена кожа материал TPU, той може да работи в продължение на дълго време. 2. Кожен материал низкоуглеродистый, чист, нетоксичен за човека, може да бъде сигурен в переноске, защита на здравето на вас и вашето семейство. 3. Кожен калъф може добре да се слее с вашия телефон и да окаже голямо влияние за защита на вашия телефон от надраскване, удари, приплъзване и така нататък. 4. Той има проста форма и оставя чист и комфортен впечатление на всички. 5. Всички бутони и портове са лесно достъпни.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти