• Ново
Дървени Пръстени, Сигурен Нетоксичен Дървена Дете Начални Зъбите Пръстен Елегантен Реколта Фина Работа за Деца Начални Зъби(50 мм)

Дървени Пръстени, Сигурен Нетоксичен Дървена Дете Начални Зъбите Пръстен Елегантен Реколта Фина Работа за Деца Начални Зъби(50

Rating 
BGN 6.47

Наличност
Налично за поръчка

Изработени от истинско дърво, е безопасен, нетоксичен, е трайна и безопасна за децата.Повърхността се полира и няма да навреди на ръцете.Му може да се мие с мека вода и се използват повторно.Позволява на детето да играе или да дъвчат по време на никнене на млечни зъби, можете да успокои чувствителни венци на вашето бебе.Помогнете да се отървете от вредните навици, като кусание пръстите, и помогни успокои чувствителни венци на вашето бебе.Гладка повърхност и е естествено създадена прозрачна текстура на дърво, елегантен реколта, е идеалното украшение за дома или предмет.Идеален за всички видове занаятчийски проекти, като например производство на сладки халки за пердета, плетене на една кука бижута и т.н., Може да бъде играчка за никнене на млечни зъби за бебе, която може да се дъвче, или това може да бъде чудесен подарък САМ аксесоар за приятел или член на семейството.Функция : 1. Гладка повърхност и е естествено създадена прозрачна текстура на дърво, елегантен реколта, е идеалното украшение за дома или предмет.2. Идеален за всички видове занаятчийски проекти, като например производството прекрасни пердета, плетене на една кука бижута и т.н. 3.Може да бъде играчка за никнене на млечни зъби за бебе, която може да се дъвче, или това може да направите чудесен подарък САМ аксесоар за приятел или член на семейството.4. Позволява на детето да играе или да дъвчат по време на никнене на млечни зъби, можете да успокои чувствителни венци на вашето бебе.Помогнете да се отървете от вредните навици, като кусание пръстите, и помогни успокои чувствителни венци на вашето бебе.5. Изработени от истинско дърво, е безопасен, нетоксичен, е трайна и безопасна за децата.Повърхността се полира и няма да навреди на ръцете.Му може да се мие с мека вода и се използват повторно.Параметри : Тип на продукта : Дървено детско пръстен за никнене на млечни зубовматериал : дърво Цвят : цвят на дървото Брой : 5 бр. Подходящи : за дете под 3 години Употреба : Детски никнене на млечни зъби, бижута, аксесоари, аксесоари за украса на дома и сватба Осъществяване списък : 5 x Дървено детско пръстен за никнене на млечни зъби.

Декларирани характеристики

Item Type:
Wood Baby Teething Ring
Material:
Wood
Color:
Wood Color
Quantity:
5pcs
Suitable:
for baby younger than 3 years old 
Usage:
Children teething, jewelry accessory, home and wedding decoration accessory
Package List:
5 x Wood Baby Teething Ring :

Добавки за продукти