• Ново
HEMOTON Бенто е Обяд Бокс Преносим Bento Бокс Bento Контейнери Обяд Опаковъчни Контейнери за Офис Обяд Бокс Японски Обяд Контейнери с Капак (розов)

HEMOTON Бенто е Обяд Бокс Преносим Bento Бокс Bento Контейнери Обяд Опаковъчни Контейнери за Офис Обяд Бокс Японски Обяд Контейнери

Rating 
BGN 12.87

Наличност
Налично за поръчка

Приложимо за работа, на училище, на пикник на открито и на други места.Можете също така можете да го вземете като кутия за закуски, където и да отидете.Можете да съхранявате храна, която ви харесва, на вътрешната страна на капака.Тази кутия bento може да продължи и да запази храна непокътната.Тази кутия за съхранение може да се използва за съхраняване на храна, плодове, bento и т.н. Описание Това е многофункционална кутия за bento.Здрава конструкция гарантира, че храни и плодове, ще бъдат свежи и чисти.Bento-бокс е лесен за използване, съхранение и переноске.Характеристики - Цвят : Розов.- Материал : PP, бамбуковое влакна.- Размер : около 16. 50 X11. 0 X9. 50cm/ 6. 48 X4. 32 X3. 73inch - Цвят : розов.- Размер : 16. 5x11x9. 5cm.Пакетът включва 1 x Bento Box.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти