• Ново
Адаптер за свързване на теста, Добра устойчивост на температура, Високо налягане Резба съпротива Съединител тест на Лек Надеждно запечатване за хидравлични систе?

Адаптер за свързване на теста, Добра устойчивост на температура, Високо налягане Резба съпротива Съединител тест на Лек Надеждно

Rating 
BGN 22.79

Наличност
Налично за поръчка

Съединител могат да издържат на високо налягане и добра температурна устойчивост.Можете да използвате спокойно, със строг контрол за качество и гаранция за качество.Малки размери и тегло, лесен за носене и съхранение, удобен за използване и с добра производителност.С предварителна структура, надежден запечатыванием и няма изтичане на масло, много практика.Широк спектър на приложение, може да се използва в хидравлични системи, за да се определи налягането на отработилите газове, вземане на проби от масло и т.н. Функция : 1. Съединител могат да издържат на високо налягане и добра температурна устойчивост.2. С предварителна структура, надежден запечатыванием и няма изтичане на масло, много практика.3. Малки размери и тегло, лесен за носене и съхранение, удобен за използване и с добра производителност.4. Широка гама от приложения, може да се използва в хидравлични системи, откриване на налягане, изпускателната, вземане на проби от масло и т.н. 5.Може да се използва с мир на ум, със строг контрол за качество и гаранция за качество.Спецификация : Тип елемент : Хидравлични тест Adapter Model : PT/PPTScope на приложение : Тестване, хидравлична система и др температурна устойчивост : -40℃-+100℃Монтаж : Резьбовая на съединителната тръба Диаметър : прибл. 3 mm / 0,1 инча Материал : въглеродна стомана, галванизирана Осъществяване Списък : 5 x Адаптер за хидравлични изпитания.

Декларирани характеристики

Item Type:
Hydraulic Testing Adapter
Model:
PT/PPT
Scope of Application:
Testing, hydraulic system, etc.
Temperature Resistance:
-40℃-+100℃
Installation:
Threaded link
Connecting Pipe Diameter:
Approx. 3mm / 0.1in
Material:
Carbon steel galvanized
Package List:
5 x Hydraulic Testing Adapter :

Добавки за продукти