• Ново
3100 бр. Професионални Кристали За Нокти Комплект с Восъчни дръжка Мулти Диаманти Форми на Crystal AB Кристали за нокти Занаят, Смесени Размери 3D Нокти Скъпоценни Камъни ?

3100 бр. Професионални Кристали За Нокти Комплект с Восъчни дръжка Мулти Диаманти Форми на Crystal AB Кристали за нокти Занаят,

Rating 
BGN 9.59

Наличност
Налично за поръчка

-20 стилове Форма : Нашите 3 D кристали за нокти бъдат в 20 различни горещи стилове на продажба, които добавят блясък и сексапил на вашите занаяти, правят ноктите по-ослепителен и чаровен. -Гаранция за качество : Престижна кристали на практика зависи от материала, дизайна и технологиите, диамант за рязане.Кристали за нокти са изработени от висококачествено стъкло, в комбинация с превъзходна технология на рязане повърхността на скъпоценни камъни изглежда лъскава, без драскотини. -Ценен професионален комплект : Освен занаяти нийл арт, тя може да се използва за украса на калъфи за телефони, картини, обувки,тениски, шалове, чанти и други предмети.Можете да редактирам всичко, което обичам!. -Многофункционален набор от мъниста : Восъчна писалка за страз ще ви помогне много лесно да завърши занаят нийл арт, техника нокти, алмазную живопис, грим, скъпоценни камъни.С помощта на тази хлътва дръжки на ноктите може да се отбележи красиви модели. -Лесен за употреба и преносимост : всеки стил има малка чанта, опаковани и поставен в друга мрежа, за да се гарантира, че бижута за нокти ще се смесва, когато те пристигнат.Можете да използвате восъчни съвет, за да вземете мъниста, а след това се регулира им на правилното място друг метален връх.Восъчна писалка ще ви помогне да завърши занаят нийл арт,грим, скъпоценни камъни за нокти.Комплект 1 : 50 броя в 20 поздрави, общо 1000 парчета.Комплект 2 : 50 броя в горната част 12 на всяка мрежа ,2500pieces в долната част 8 мрежи . 600+2500 броя общо.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти