• Ново
ASDFGH Стъпка от Неръждаема Стомана Кофата за боклук в Кофата за Контейнер с Капак, Подходящ за Баня, Кухня, Хол спалня (размер : 3Л)

ASDFGH Стъпка от Неръждаема Стомана Кофата за боклук в Кофата за Контейнер с Капак, Подходящ за Баня, Кухня, Хол спалня (размер

Rating 
BGN 231.32

Наличност
Налично за поръчка

1. Движещ вътрешна кофа с дръжка може да се повдигнете нагоре, за да се улесни рециклирането на отпадъци. 2. Отворете си краката.Това е добър начин да държите ръцете си далеч от и за намаляване на. 3. Кофата за боклук е с голям капацитет, прави дупка и затваряне, проста дейност и удобна полза. 4. Капачката и тялото на бъчва близо подбрани и капакът и вътрешния бъчва могат да се разделят на нечистота, без да тече вода и впечатляващо предотвратяване на специфичен мирис. 5. Изработен от висококачествени материали, надежден, здрав и издръжлив.Подходящ за баня, кухня, хол и спалня. 1. Движещ вътрешна кофа с дръжка може да се повдигнете нагоре, за да се улесни рециклирането на отпадъци.2. Отворете си краката.3. Кофата за боклук е с голям капацитет, плавно отваряне и затваряне, лесна работа и удобно използване.4. Капачката и тялото на бъчва близо подбрани и капакът и вътрешния бъчва могат да се разделят на нечистота, без да тече вода и впечатляващо предотвратяване на специфичен мирис.5. Изработен от висококачествени материали, надеждни, силни и издръжливи.Подходящ за баня, кухня, хол и спалня.

Декларирани характеристики

Condition:
100% brand new
Item type:
trash can
Style:
3L, 5L (optional)
Material:
stainless steel + PP
Surface:
mirror
Color:
golden
3L size:
about 17x25.5cm / 6.7x10.0in (OD x H)
Inner barrel size:
about 15.5x13x19.5 / 6.1x5.1x7.7in (upper diameter x lower diameter x height)
5L size:
about 20x27cm / 7.9x10.6in (D x H)
Inner barrel size:
about 19x16.5x21cm /7.5x6.5x8.3in (upper diameter x lower diameter x height)
Weight:
about 765g~1039g / 27oz~36.6oz
The package includes:
1*trash can :
1. Due to manual measurement, please allow small errors. :
2. The calibration of the monitor is inconsistent, and the color of the item shown in the photo may be slightly different from the actual object. Please refer to the actual one. thank you for understanding. :
3. Please allow 1-2 cm error due to manual measurement. :
4.Actual color will be slight difference between the picture due to brightness. :

Добавки за продукти