• Ново
WRRAC-Shower Stool Dog Mobility Harness Пет Колела Cat Dog Инвалидна Количка Количка за Скутер 2 Регулируеми Колела за Инвалиди Задната част на Крака Pet Dog,Лесно Сглобяване

WRRAC-Shower Stool Dog Mobility Harness Пет Колела Cat Dog Инвалидна Количка Количка за Скутер 2 Регулируеми Колела за Инвалиди

Rating 
BGN 63.04

Наличност
Налично за поръчка

♥Е Предназначен за домашни любимци с увреждания : Нашата количка за домашни любимци, предназначени за това, за да помогне на домашни любимци с травми на задните крака или домашен любимец с увреждания да ходят, да тичат и играят като здрави.Това може да облекчи болката вашия любим домашен любимец, който не се движи правилно. ♥Регулируема конструкция : Височина наширина и дължина на инвалидна количка за домашни любимци, всички могат да бъдат регулируеми, те могат да се обърне към вашия домашен любимец в рамките на. ♥Лек и комфорт : Инвалидна количка за кучета е солидна, лека алуминиева дограма, противоизносную, анти-мръсна, не е лесно ръжда и трайна употреба. ♥Лесна за разглобяване и сглобяване : С инструкции и инструменти инструменти, така че да можете лесно да го инсталирате сами.Здрава метална рамка, мека поддържаща повърхност и странична защита. ♥Рехабилитация на задната част на крака : кучето се нуждае от упражнения за всеки ден, за да сте здрави, особено след процедури : активира кръвоносната система и поддържа изцеление.При ходене с кучешки кош на предната тялото на вашето куче ще се развива по-силно, отколкото по-рано.Нашият домашен любимец, особено куче ,се нуждае от много спортове, но когато те са с увреждания, те не могат да играят на страната, това ще ги направи сам.А това не е добре за тяхното лечение.Инвалидна количка специално разработен за кучета и котки със задните си лапи, за да могат те да тичат и играят с вас.Спецификация : Състояние : 100% чисто нов Тип елемент : Пет Инвалидна количка Материал : авиационен алуминий Допълнителен Размер : XS,S,M ✪Функция : ①2-дължината на инвалидна количка е предназначена само за хората с увреждания домашни любимци , можете да я повдигнете задния крак,ако тя може да ходи, не го използвайте, предните крака _BOS_ нашите инвалидни колички ще си ходи. Нашата инвалидна количка е по-твърда, лека алуминиева рама и регулируеми колани за осигуряване на оптимален комфорт и мобилност. Той е толкова лек, че вашият домашен любимец ще бъде лесно да се разхожда с него. Височинаширина и дължина на инвалидна количка за домашни любимци могат да бъдат регулируеми, те могат да бъдат разглеждани на вашия домашен любимец в рамките на определени граници. Портативен за носене и съхранение.Моля, обърнете внимание : 1. Моля, позволете 0~1 инч грешки от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. 2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт. 3.Можете да получите правилния размер, измерив тегло, ръст и широчината на вашия домашен любимец.

Декларирани характеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Pet Wheelchair
Material:
Aviation Aluminum
Optional Size:
XS,S,M
✪Feature:
①2-wheel wheelchair is only for the pet hind leg disability , you can raise it's hind leg,if it can walk use it's forelegs,our wheelchair will help it walk. :
②Our wheelchair has a durable, light weight aluminum frame and adjustable harnesses to provide optimal comfort and mobility. :
③It is so light that your pet will walk easily with it. :
④The heightwidth and length of the pet wheelchair all can be adjustable, it can suit to your pet within limits. :
⑤Portable to carry and storage. :
Notice:
1. Please allow 0~1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
3.You can get the right size by measuring the weight and Height and Width data of your pet. :

Добавки за продукти