• Ново
Бутилки за еднократна Употреба във формата на Цвете,Пътни Бутилки,Диспенсер за Течен Сапун Празна Бутилка Пластмасова Прозрачна Бутилка от Гел За душ Пяна Помпа Б?

Бутилки за еднократна Употреба във формата на Цвете,Пътни Бутилки,Диспенсер за Течен Сапун Празна Бутилка Пластмасова Прозрачна

Rating 
BGN 6.40

Наличност
Налично за поръчка

1. Бутилка пяна Цветк-единни, прекрасна изработка, подвижна за почистване. 2. Навити устата бутилки, дизайн с голям диаметър, удобна за пълнене и почистване. 3. Внимателно обмислени отбраните PET материали, устойчиви и подходящи за рециклиране. 4. Форма на диаманта на тялото на бутилката, внимателно конструированная процес вырезывания диаманта на тялото на бутилката. 5.Подходящ за : в шампоан, гел за душ, сапун за ръце, течност за миене на съдове и т.н. Подходящ за : в шампоан, гел за душ, сапун за ръце, течност за миене на съдове и т.н., Размер : 16,3*5,5 виж Материал : PET+PP.Пратката включва : 1 х Отделен пълненето(празна бутилка)Цвят : както е показано на фотографииособенности : 1. Бутилка пяна във формата на цвете, изискана изработка, подвижна за почистване.2. Навити устата бутилки, дизайн с голям диаметър, удобна за пълнене и почистване.3. Внимателно обмислени отбраните PET материали, устойчиви и подходящи за рециклиране.4. Форма на диаманта на тялото на бутилката, внимателно конструированная процес вырезывания диаманта на тялото на бутилката.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти