• Ново
Универсална Стойка Менгеме Въртящо 3 Маса с Менгеме Наклоняет Пейка Клип Хващам се Въртят на 360°за Работа на електрически бормашини, wheelhead машина,ротационен инстру?

Универсална Стойка Менгеме Въртящо 3 Маса с Менгеме Наклоняет Пейка Клип Хващам се Въртят на 360°за Работа на електрически бормашини,

Rating 
BGN 14.94

Наличност
Налично за поръчка

1.Бързо и лесно инсталиран или е оттеглено. 3" Челюст с максимален отвор на челюстта 2" _BOS_ Материал : Алуминиева сплав. 2.Това може да се използва за инсталиране на перфектния ъгъл на наклона на листове метал за вашата работа,можете да го използвате като противотежест, и това ви дава много по-голяма точност при пробивни отвори в дърво или метал. 3.Регулируеми въртящи се на всеки възможен ъгъл гумена гъба, без драскотини и трайно стяга позволяват заключване на детайла във всяко положение. 4.Леки,малки менгеме,лесна експлоатация,подходящ за всяка работа DIY/ хоби,работилница, малки ремонти,производители на модели,изработени от дърво,бижута,обща употреба като цяло. 5.Главата се върти на 360 градуса и се навежда над 45 градуса, за да позволи на потребителя да манипулира детайла, без изваждане от менгеме за допълнителна гъвкавост.Стил : C Тип : 0-57 mm.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти