• Ново
Мастило за татуировки, Богати цветове, Без да навреди Бързо да Изсъхне Мастилото на Боди арт Татуировки Леки чисти за Обучение по Рисуване на Коледни сезон(Смарагд)

Мастило за татуировки, Богати цветове, Без да навреди Бързо да Изсъхне Мастилото на Боди арт Татуировки Леки чисти за Обучение

Rating 
BGN 66.96

Наличност
Налично за поръчка

Безопасни съставки : Мастило за татуировки могат директно да контактуват с кожата, само с повърхността на кожата, без увреждане на кожата.Лесен за използване, може да използвате четка или аерограф.Можете да го изчистите, като алкохолен пълнеж или сапунена вода.Гаранция УСЛУГИ : моля , свържете се с отдела за поддръжка на клиенти навреме, ако имате някакви въпроси, ние ще решим ги колкото се може по-скоро, да има добър опит в пазаруването.Моля, позволете една малка грешка се дължи на ръчно измерване.Изсъхва бързо : Татуировка аерограф Pigment Body боя, Мастило, След като на повърхността на кожата изсъхне, тя не ще бъде, за да отлепите и да падне, и няма никаква разлика в цвета преди и след употреба.Широка гама от приложения : Временна татуировка мастила Подходящи за временни татуировки, снимки на тялото, направи си САМ, моделиране грим, грим етапа, празнични партита и др.Наситените цветове : Пигменти, бои за тялото могат да рисува сложни цветови модели.Течна боя, равномерно боядисана.Функция : 1. Безопасни съставки : Може директно да контактуват с кожата, само с повърхността на кожата, без увреждане на кожата.2. Широка гама от приложения : Подходящ за временни татуировки, боди-живопис, направи си САМ, моделиране грим, театрален грим, празнични партита и т.н. 3.Богати цветове : Пигменти, бои за тялото могат да рисува сложни цветови модели.Течна боя, равномерно боядисана.4. Изсъхва бързо : след като на повърхността на кожата изсъхне, тя не ще бъде, за да отлепите и да падне, и няма никаква разлика в цвета преди и след употреба.5. Лесно за почистване : Лесен за използване, четка или аерограф може да се използва.Можете да го изчистите, като алкохолен пълнеж или сапунена вода.Начин на приложение : Инструкции : разклатете Добре боята преди употреба, а след това използвайте четка или спрей за рисуване на човешкото тяло или лице.Тя може да се използва в комбинация с модела за създаване на боядисано модела.Метод на почистване : При почистване, можете да кликнете и избършете алкохолна вата или избършете със сапунена вода, за да го почистите.Спецификация : Тип елемент : Татуировка Ink Net Съдържание : 100 мл/bottle Valid Период : 3 Years Service Life : Моля, използвайте в рамките на 1 година след отваряне.Применимая тълпа : Общ сценарий public Usage : Представяне на картини на тялото, технология на живописта, модни ревюта, партита по повод рождения ден, празнична живопис, направи си САМ, моделиране грим, временна печат татуировки и т.н. Списъка с пакети : 1 x Tattoo Ink Note : 1. Пигмент е утайка, която е чисто нормално, просто използвайте мешалку или разклаща ръка преди употреба;2. Този продукт е предназначен само за външно приложение;3. Деца на възраст до шест години трябва да бъдат придружени от родителите;4. Избягвайте поглъщането;5. Там могат да бъдат грешки в цвят, отображаемом на уеб страница.

Декларирани характеристики

Item Type:
Tattoo Ink
Net Content:
100ml/bottle
Valid Period:
3 Years
Service Life:
Please use within 1 year after opening.
Applicable Crowd:
General public
Usage Scenario:
Body painting performances, painting teaching, catwalk show, birthday parties, holiday painting, DIY, makeup modeling, temporary tattoo printing, etc.
Package List:
1 xTattoo Ink :
1. The pigment has sediment, which is purely normal, just use a stirrer or hand shake before use; :
2. This product is for external use only; :
3. Children under six should be accompanied by their parents to use; :
4. Avoid swallowing; :
5. There may be errors in the color displayed on the webpage, :

Добавки за продукти