• Ново
CXJAY Кафе Порцеланова Чаша и Комплект Блюдец, Реколта 6,76 мл/200 мл Нечупливи Коктейлни Чаши Млечни Чаши с Дръжка Ананас Чаена Чаша Шейкове Чаши Чаши Сок Чаша Отлични П?

CXJAY Кафе Порцеланова Чаша и Комплект Блюдец, Реколта 6,76 мл/200 мл Нечупливи Коктейлни Чаши Млечни Чаши с Дръжка Ананас Чаена

Rating 
BGN 39.02

Наличност
Налично за поръчка

☆Здрава и устойчива☆Тази кафеена чаша е изработена от висококачествени керамични материали.Чашата за кафе, изработен от висококачествени материали, текстура е тънка и твърда обвивка, по-твърда чаша, отслабнете по-лесно, а повърхността е гладка и нежна.Външния вид на красив и ергономичен и много удобен за хващане, което може да ви донесе по-приятни усещания!. ☆Лесен и модерен ☆Цялото тяло чаша гладко и нежно, с отразяващ текстура, която е по-проста и модна.Дъна кафеени чаши и кафе на блюдец имат нескользящую обработка, която може да бъде по-здраво, за да поставите на масата. ☆Лесно почистване☆Тази кафеена чаша е изработена от висококачествени керамични материали.Изключителна изработка прави целия корпус чаша гладка и нежна, с отразяващ текстура, която улеснява неговото почистване.Когато ви е неудобно да си миете, когато излезе, и го носите, вие можете да го търка хартиена кърпа, което е много удобно!. ☆Лесно да носите със себе си☆Тази утайка от чаша много компактен, лесен и стильна на външен вид, а също и много удобно за переноске.Аз вярвам, че можете да носите тази чаша, когато излезеш на улицата, за да получите отлично визуално и ароматно изживяване по всяко време и на всяко място!". ☆Подаръци подаръци☆Тази кафеена чаша е изработена от висококачествени керамични материали.Форма на изысканна, цялото тяло чаша гладко и нежно, с отразяващ текстура, която е по-проста и модна.Той эргономичен и е много удобно в ръката.Аз вярвам, че този топъл подарък ще преподнесен баща ти, майка си, роднините и приятелите си, той много се хареса!.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти