• Ново
L СЕГА Закрит Велоергометър Закрит Колоездене, Велоергометър, Ремъчен устройство с честота на сърдечния ритъм, Регулируема седалка и Волан, Титуляр на таблета, Ста?

L СЕГА Закрит Велоергометър Закрит Колоездене, Велоергометър, Ремъчен устройство с честота на сърдечния ритъм, Регулируема седалка

Rating 
BGN 76.56

Наличност
Налично за поръчка

????【ТИХ велоергометър Лесно сглобяване. ????【LCD монитор И притежателя на ТАБЛЕТА】LCD монитор на велоергометър следи вашата скорост/време/разстояние/калории/одометры и пулс.Помага ви по-добре да знаете за вашата тренировка в реално време.Един притежателя на телефона/таблета, ви позволява да се насладите на упражнения и музика едновременно, помагайки ви да се обучават още по-дълго. ????【БЕЗОПАСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ】Две строги клетъчните педалите са важни за сигурност и комфорт.Педали от алуминиева сплав и регулируема седалка превенция на хлъзгането на крака при бързото въртене на педалите.Лесно се движи с две предни колела, може да се регулира лесно за неравни повърхности пол. ????【Безплатни замяна】Вие получавате не само висок клас закрит велоергометър, но и удовлетворенное за обслужване на клиенти.Този велоергометър идва с една година безплатни резервни части, моля свържете се с нас, за всички ваши въпроси ще намерят отговор в рамките на 24 часа.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти