• Ново
Иконата писма капака на изследовател, лого на капака отпред 3D лого писма на предния капак на колата на английски Подходящ за 2011-2021 изследователи (штейновое серебр)

Иконата писма капака на изследовател, лого на капака отпред 3D лого писма на предния капак на колата на английски Подходящ за

Rating 
BGN 10.66

Наличност
Налично за поръчка

Идеална за засаждане : Висококачествена полирана повърхност на ABS се използва за предоставяне на траен ефект предната част на капака Explorer. 2.Приложими модели : подходящ за 2011, 2012 2013-2021 Explorer Sport Explorer Explorer избра оригиналното устройство на Explorer Sport, но той е подходящ за всички съвместими устройства в Explorers Letters 2011-2021. 3. Начин на инсталация : инсталирайте директно.Задната част е с твърда лента, която лесно се залепят и да се откъсне, без пробиване на дупки, запазвайки първоначалния външен вид на автомобила.Забележка : Преди да инсталирате зимата, моля, използвайте топлинна пистолет/сешоар за нагряване на тялото си за текстов отопление. 4. Размер : около 28.5 x 0.8 инча (около 72.4 х 2.1 см), много персонални и изискан логото на "EXPLORER", Той ще даде колата си невероятно атрактивен рок стил. 5. Купувайте без риск!Ако полученият продукт е повреден, моля, свържете се с нас.Ние предлагаме на доживотна поддръжка и 24-часово обслужване на клиентите.Защо избрахте нашата задната врата? 1. Използване на висококачествен набор икони от ABS-пластмаса, устойчиво на атмосферни влияния, безопасно за почистване на автомобили и не выцветающего. 2. Букви икона ABS пластмаса с красиви скосени ъгли отговарят наведе сложна вдлъбната повърхност за създаване на стръмен 3 D.Заредете и блестящи стикери наистина правят предния капак едва забележимо. 3. Лесна инсталация, почистете и подсушете предния капак, леко нанесете я, а след това точно регулиране на всички настройки и силно натиснете буквите, за да да я поставят на място.Не се изискват никакви технически умения и може да бъде завършен за няколко минути.Как да инсталирате задната врата?Стъпка 1 : Използвайте спирт за почистване на задната врата.Уверете се, че няма нито прах, нито от мръсотия.Стъпка 2 : чрез Завъртане на писмо плоска повърхност надолу, извадете на бял хартиен носител, който предпазва лепило за писане.Това писмо ще остане в прозрачен носител.Стъпка 3 : Премахнете прозрачни инструменти за монтаж на стена, и сега колата изглежда страхотно!Забележка : Тези добавки могат да се мият колата, но, моля, непременно почистете боя, преди да инсталирате, те не ще паднат.Опаковка : 8 писма.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти