• Ново
Звънец - Satisure Wireelss Сензор аларма врати Работи Диапазон 600ft с 58 астрономически часовник 5 Нива на силата на звука за Домашния офис StoreTravel (1 приемник+1 сензор)

Звънец - Satisure Wireelss Сензор аларма врати Работи Диапазон 600ft с 58 астрономически часовник 5 Нива на силата на звука за

Rating 
BGN 11.98

Наличност
Налично за поръчка

????【Безжичен далечен звънец】 Работен обхват SATISURE door chime до 600 фута в открита местност можете да инсталирате тези безжични врата звънци, трансформатори и приемници на всяко място на вашия дом или бизнес.Нашият звънец разработен с магнитен, която автоматично ще задейства сензор за движение при разделяне и приемника веднага ще ви предупреди. ????【58 УНИКАЛНИ място за звънене часовника С 5-уровневым ОБЕМ】Сензор аларма врати Satisure с 58 мелодии на звънене и 5-уровневым обем (от 0 db до 110 db) позволява на вашата безжична врати и система за предупреждение за влизане в прозорец, за да отговори на всички нужди.Добавете повече приемник или сензор, за да настроите различни камбанки на няколко места, за бизнеса, маза, гараж, детска стая, офис, апартамент, ресторант. ????【ВИЗУАЛНО LED СИГНАЛ】, Благодарение на вградения светодиодному индикатор безжичен приемник и сензор за сигнали за врати, които позволяват на слабослышащим не пропуснат никого до вратата.Затруднения със слуха не са проблем с тази безжична система за сигурност на крилото на разговора. ????【Лесна инсталация s е по-голям, когато звънец е в режим на мълчание, той може да предоставя тихи предизвестие, без да пречи на спящите деца.Приемник на крилото на разговора е 58 перезвонов и 5 регулируеми нива на силата на звука(от 0 db до 110 db), за да отговори на вашите нужди в различни случаи. Светлината на светкавицата 0 db + за доста почивка на околната среда. 30-80d B за работна среда и 110d B за време на партията.И различен звън за всяка врата.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти