• Ново
Auniwaig 1/4-Инчов Директен Джолан Бележка в Слот Машина, 4-Каннелюра Бележка Слот за Бита,HSS-AL Спирала Бита, Кръгла Опашка Смилане на Режещ Инструмент за Сплав на Неръжда?

Auniwaig 1/4-Инчов Директен Джолан Бележка в Слот Машина, 4-Каннелюра Бележка Слот за Бита,HSS-AL Спирала Бита, Кръгла Опашка

Rating 
BGN 6.87

Наличност
Налично за поръчка

【Размер】 Машина муфа фрези с директен опашка; Диаметър на рязане : 1/8 инча; Диаметър на опашка : 1/4 инча; Брой канали : 4. 【Материал】-Машина е направена от висококачествен HSS - AL, остро и трайно, с висока устойчивост на извивката и износване. 【Предимство】- С достатъчна якост на огъване и износоустойчивост, които осигуряват висока ефективност на работа.Остра рязане и кантиране, фрезоване, дупка и на ръба на плоча, чиста повърхност, аккуратная, няма проблеми. 【Прилагането на】- Челни фрези са подходящи за странично смилане, торцевого смилане, довършителни работи и т.н. се Прилага за въглеродна стомана, мека легирана стомана, подпечатан стомана, инструментална стомана, чугуну, титану, алуминий и т.н. 【Забележка】- Моля, регулиране на скоростта, подаването и дълбочината на рязане в съответствие с действителните условия на рязане.Остър и здрав, удобен за отстраняване на стружки, още повече повишава ефективността на работа.Притежава висока устойчивост на извивката и износване, изключително подходяща за ВИСОКА ТВЪРДОСТ и ВИСОКА СКОРОСТ на РЯЗАНЕ.Уверете се,че заготовката и машината са стабилни, използвайте хидравлични амуниции,висококачествени collet пробивни патронници или свиване на амуниции.Моля, регулиране на скоростта, подаването и дълбочината на рязане в съответствие с действителните условия на рязане.Подходящи за центрове за обработка на данни с ЦПУ, дърворезби, високоскоростни металорежещи машини.Се прилага за въглеродна стомана, мека легирана стомана, подпечатан стомана, инструментална стомана, чугуну, титану, алуминий и т.н. Остър и здрав, удобен за отстраняване на стружки, допълнително увеличава ефективността на работа.Притежава висока устойчивост на извивката и износване, изключително подходяща за ВИСОКА ТВЪРДОСТ и ВИСОКА СКОРОСТ на РЯЗАНЕ.Уверете се,че заготовката и машината са стабилни, използвайте хидравлични амуниции,висококачествени collet пробивни патронници или свиване на амуниции.Моля, регулиране на скоростта, подаването и дълбочината на рязане в съответствие с действителните условия на рязане.Подходящи за центрове за обработка на данни с ЦПУ, дърворезби, високоскоростни металорежещи машини.Се прилага за въглеродна стомана, мека легирана стомана, подпечатан стомана, инструментална стомана, чугуну, титану, алуминий и т.н.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти