• Ново
linxiaojix Неонова реклама, Неонови Лампи Двоен Източник на Захранване Лек Чудесен Материал за Украса, за Декорация на партито(#3)

linxiaojix Неонова реклама, Неонови Лампи Двоен Източник на Захранване Лек Чудесен Материал за Украса, за Декорация на партито(3)

Rating 
BGN 19.83

Наличност
Налично за поръчка

Лека переноска : Лек, лесен за носене, може да се комбинират декорация, осветление и смели произведения на изкуството, за да се създаде уникална тема за всяко пространство.Двоен източник на захранване : USB захранване или акумулаторни източник на захранване (с изключение на батерията).USB-зареждане може да се комбинира с зарядно съкровище, USB-порт на вашия компютър, зарядно устройство глава мобилен телефон и т.н., За захранване на батерията, изисква се само три батерии тип АА (без батерията).Интересна форма : ярки неонови светлини на стената, прозореца или врати.Използвайте неонови светлини за осветяване на стаята си и да докосне сърцето ти, на нашите уникални и интересни светлини.Отличен материал : Взети висококачествени и безопасни led тръби, които са по-ярки и по-безопасни, екологично чисти, здрави, спестяване на енергия, без шум, без топлина и са лесни за използване в най-различни сцени.Полезно : Модно бижу неонови спални, гараж, ресторант, бар, магазин, това ще бъде особено стръмен снимка фон на партита, сватби, събития.Като подарък за рожден ден на приятеля си.Функция : 1. Интересна форма : ярки неонови светлини на стената, прозореца или врати.Използвайте неонови светлини за осветяване на стаята си и да докосне сърцето ти, на нашите уникално и интересно освещением2. Отличен материал : Взети висококачествени и безопасни led тръби, които са по-ярки и по-безопасни, екологично чисти, здрави, спестяване на енергия, без шум, без топлина и са лесни за използване в различни сценах3. Полезно : Модно бижу неонови спални, гараж, ресторант, бар, магазин, това ще бъде особено стръмен снимка фон на партита, сватби, събития.Като подарък за рожден ден за вашето друга4. Двоен източник на захранване : USB захранване или акумулаторни източник на захранване (с изключение на батерията).USB зареждане може да се комбинира с зарядно съкровище, компютърен USB порт, зарядно устройство глава мобилен телефон и т.н.за захранване на батерията е необходимо само три батерии тип АА (без батерия)5. Лека переноска : лек, лесен за носене, може да се комбинират декорация, осветление и смели произведения на изкуството, за да се създаде уникална тема за всяко място, Като използвате : 1. Продуктът е снабден с малък отвор, през който продуктът може да се окачи на куката на стената (без кука)2. Два режима на захранване, USB захранване или 3 батерии тип АА (батерията в комплекта не е включена)3.USB-захранване може да бъде снабден със зарядно устройство, USB-порт на вашия компютър, зарядно устройство глава мобилен телефон, зарядно за кола устройство и т.н. Включете захранване, за да включите светлината, изключете&nbs.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти