• Ново
Ролки За Коса, Лесна и Бърза Химическа Завивка Пръти за Извиване на Няколко Вентилационни Отвори Химическо Завивка Пръти Инструмент за Жени, Момичета Фризьорски И?

Ролки За Коса, Лесна и Бърза Химическа Завивка Пръти за Извиване на Няколко Вентилационни Отвори Химическо Завивка Пръти Инструмент

Rating 
BGN 17.51

Наличност
Налично за поръчка

Изработен от висококачествена пластмаса + смола.Това е безопасно и сигурно, и няма да навреди на косата.Той има няколко вентилационни отвори за по-добро насищане и е подходящ за различни прически, за да ви помогне да създадете красива прическа.Плюшено заключване дизайн на косата, косата не се появяват вдлъбнатини, няма да навредят на косата, полукръг карта натиск капака дизайн не е безплатно, най-добър ефект стайлинг на коса.Не вреди на косата, не засяда в косата си и не се нуждае от отопление, оставяйки сухи къдрици дебели и меки.Може лесно да се фиксира на косата без никакви инструменти или каучук.Това е много просто и бързо.Идеален за полагане на нуждите на : 20pcs, е достатъчно за вас, за да споделите със семейството и приятелите, това е чудесен подарък за дами и момичета и уникален подарък за дъщери, приятелки, съпруги и майки.Функция : 1. Не вреди на косата, не засяда в косата си и не се нуждае от отопление, оставяйки сухи къдрици дебели и меки.2. Може лесно да се фиксира на косата без никакви инструменти или каучук.Това е много просто и бързо.3. Идеален за полагане на нуждите на : 20pcs, е достатъчно за вас, за да споделите със семейството и приятелите, това е чудесен подарък за дами и момичета и уникален подарък за дъщери, приятелки, съпруги и майки.4. Плюшени къдрици в косата, косата не се появяват вдлъбнатини, няма да навредят на косата, полукръг карта натиск капака дизайн не е безплатно, най-добър ефект стайлинг на коса.5. Изработен от висококачествена пластмаса + смола материал.Това е безопасно и сигурно, и няма да навреди на косата.Той има няколко вентилационни отвори за по-добро насищане и е подходящ за различни прически, за да ви помогне да създадете красива прическа.Параметри : Състояние : 100% Абсолютно новыйтип : Химическо завивка волосматериал : пластмаса / смола Допълнително Цвят : розово, лилаво, сиво Размер на отвора : прибл. 15.6 x 1.5 cm / 6.1 x 0.6 in Close Размер : Approx. 8.2 x 2cm / 3.2 x 0.8 in Features : Плюшено заключване за коса, без вдлъбнатини, без увреждане на косата, полукръгли дизайн налягане капачки карти не са свободни, по-нататъшното формиране на действие, без аксесоари, по-лесна и бърза работа.Употреба : домакинство, фризьорски салон и др Списък на пакетите : 20 x Пръчки за химическата на вълна коса.

Декларирани характеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Hair Perm Rods
Material:
Plastic / Resin
Optional Color:
Pink, Purple, Gray
Opening Size:
Approx. 15.6 x 1.5cm / 6.1 x 0.6in
Close Size:
Approx. 8.2 x 2cm / 3.2 x 0.8in
Features:
Plush hair lock, no indentation, no damage to hair, semicircle card cover pressure designs is not loose, further shaping effect, no accessories, more simple and fast operation.
Use:
Household, hair salon, etc.
Package List:
20 x Hair Perm Rods :

Добавки за продукти