• Ново
ASERI PRODUCTS Smart Hula Hoop, е светло претеглят в Hula - обръч за Възрастни с Гравитационным Топка-Регулируеми 24 Сменяеми Възел, 2 в 1 Масаж на мускулите на корема, Не Пада Умен Hula-?

ASERI PRODUCTS Smart Hula Hoop, е светло претеглят в Hula - обръч за Възрастни с Гравитационным Топка-Регулируеми 24 Сменяеми

Rating 
BGN 33.59

Наличност
Налично за поръчка

???ЛЕСНА УПОТРЕБА - този обновен и модерен умен hula-обръч по-лесно и по-приятно да се използват в сравнение с традиционните хула-хупом при тренировка на талията и корема.Той е с интелигентен дизайн, който предотвратява приплъзване и остава фиксиран на талията, което ви позволява да се съсредоточите върху техниката си и резултатите от тях. ????БЕЗШУМНИ ЛАГЕРИ - Този умен hula-обръч е безшумен клип на 360 градуса, който се върти около кръста си, след като го върти.Просто трябва да се разклати тялото си, така че да е мек гравитационный топка многократно заля инерционному пътя, насърчаване на изгарянето на калории и мазнини на корема, ханша и бедрата си. ????РАЗГЛОБЯЕМА КОНСТРУКЦИЯ е ПОДХОДЯЩ ЗА ВСИЧКИ ФОРМИ на ТЯЛОТО - 24 сменяеми и регулируеми въртящи възел, сменяеми с едно натискане на бутона да изработим всякакъв размер и форма, за всички родове, от младежи до възрастни.Той е сигурен, силен и няма да падне от талията си, за да ви е по-удобно да тренират в продължение на целия ден. ????TWO-IN-ONE FITNESS & MASSAGE - този умен претеглят в hula-обръч е фитнес уреди и массажером на корема.Умен hula-обръч може да се изгорят от 500 до 800 калории само за 30 минути използване.Идеален за офис, дом, фитнес зала, хотелска стая или тренировки на открито. ????ПРЕМИУМ МАТЕРИАЛ С ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОБСЛУЖВАНЕ на КЛИЕНТИТЕ - ЗА разлика от други по-хупов от евтини материали, този умен hula-обръч е направен от твърда ABS-пластмаса, което предотвратява стареенето на оборудването, безопасно е и е здрава.Нашето обслужване на клиенти не е на висота, така че, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате въпроси или проблеми.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти