• Ново
XuetongXT Конфронтация 23/25 бр. Ръкав Отвертка Набор от Трещотка Гаечен Ключ Гнездо Гаечен Ключ Бормашина Комбинации Комплекти за Кола под Наем Бърз Ремонт Инструмент Д?

XuetongXT Конфронтация 23/25 бр. Ръкав Отвертка Набор от Трещотка Гаечен Ключ Гнездо Гаечен Ключ Бормашина Комбинации Комплекти

Rating 
BGN 26.53

Наличност
Налично за поръчка

Тези винтове са изработени от неръждаема черна стомана.Винтовете се обработват, така че те да се противопостави на ръжда и корозия.Дръжката е изработена от вносни твърда и мека пластмаса под налягане, което е удобно и не се разгражда лесно.Дръжка на главата на отвертка, за да е изработена от вносни хромованадиевой стомана CR-V. Цял прът изживял този тежък период и изживял този тежък период, за да го направи по-крутильным и здрав.Те притежават висока якост и не се деформира и не се чупят лесно при нормална употреба.Агресивната схема на пресукване на винтове позволява бързо да ги управлява и ефективно и бързо да завърши проекта си.Инструменти За Декорация На Дома Хардуер Пирони, Винтове Крепежни Винтове Класьори Шурупы23шт Ръкав Отвертка Набор От Трещотка Гаечен Ключ Гнездо Гаечен Ключ Бормашина Комбинация Комплекти За Кола Под Наем Бърз Ремонт Tool Features : .

Декларирани характеристики

Добавки за продукти