• Ново
Сини конектори ставата намаляване на горещите вълни, един Мъж плакировки калай и жена сопрягая Конектори ставата намаляване на топлината безопасни с терминал 100 x ?

Сини конектори ставата намаляване на горещите вълни, един Мъж плакировки калай и жена сопрягая Конектори ставата намаляване на

Rating 
BGN 11.27

Наличност
Налично за поръчка

Удобна конструкция.Съвпадение на мъже и жени, многократно свързване и изключване, бърза смяна на публикуваните от строя компоненти.Връзката е достатъчно силен, за да се предотврати изтичане на информация и ухапвания, а също така да се защити сигурността интерфейс.Един мъжки и едно съединение, изпълнение на лек стыковку, еднократна стыковку, сигурна и силна.Нужда от професионална операция.Месинг материал е издръжлив и траен и има дълъг срок на служба.Всяка клемма изработени от найлон и месинг.Луженая мед има и може здраво за съхраняване на кабели.Функция : 1. Всяка клемма изработени от найлон и месинг.Луженая мед има и може здраво за съхраняване на кабели.2. Изисква професионална работа.Месинг материал е издръжлив и траен и има дълъг срок на служба.3. Удобна конструкция.Съвпадение на мъже и жени, многократно свързване и изключване, бърза смяна на публикуваните от строя компоненти.4. Един мъжки и едно съединение, изпълнение на лек стыковку, еднократна стыковку, сигурна и силна.5. Връзката е достатъчно силен, за да се предотврати изтичане на информация и ухапвания, а също така да се защити сигурността интерфейс.Как да използвате : 1. Изберете клема, подходяща за диаметъра на провода2. Използвайте стриппер проводници за да почистите край на телта и го вмъкнете в края на терминала, обжимайте го с помощта на огъната инструментаспецификация : Тип на продукта : Клеммная колодкаматериал : нейлонконтактный материал : Brass Surface Метод за обработка на : Калай Plating Wire Гама : бял (0.3-1.0mm2 (24-18 AWG)), червен (0.5-1.5mm2 (22-16 AWG)), син (1.5-2.5mm2 (AWG 26-14)), жълт (4 - 6mm2 (12-10 AWG)) Списък на пакета : 100 x мъжки терминал 100 x женски терминал Забележка : Посъветвайте се с професионален електротехник, който да работи.

Декларирани характеристики

Item Type:
Terminal Block
Material:
Nylon
Contact Material:
Brass
Surface Treatment Method:
Tin Plating
Wire Range:
White (0.3-1.0mm² (24-18 AWG)), Red (0.5-1.5mm² (22-16 AWG)), Blue (1.5-2.5mm² (26-14 AWG)), Yellow (4- 6mm² (12-10 AWG))
Package List:
100 x Male Terminal  :
100 x Female Terminal  :
Ask a professional electrician to operate :

Добавки за продукти