• Ново
USB OTG Адаптер за Телефон, iOS към USB Женски Адаптер за Камера за мобилен Телефон, Преносим USB Конектор с Поддръжка на USB Флаш Устройство, Четец, Клавиатура,мишка... (Черен)

USB OTG Адаптер за Телефон, iOS към USB Женски Адаптер за Камера за мобилен Телефон, Преносим USB Конектор с Поддръжка на USB

Rating 
BGN 5.59

Наличност
Налично за поръчка

【Функция на използване на】 Използвайте този адаптер за USB OTG за свързване на камера, четец-четец, USB памет, USB-мишка, клавиатура, концентратор и т.н. До устройства на i OS. (IOS Устройства с възможност за таксуване на пристанище TYPE-C НЕ се поддържат). 【Щепсела и да играе】 Няма приложение, не е необходимо да извадите картата с памет на фотоапарата.Използвайте USB адаптер за камери за свързване на камера, можете директно да прехвърляте снимки и видеоклипове от цифрова камера с висока резолюция на своя телефон или таблет. 【Поддържан формат】Адаптер ios otg поддържа стандартните формати на изображения като JPEG и RAW, както и формати SD и HD видео, включително H. 264 и MPEG-4 и поддържа i OS13 и по-горе.Съвместим с телефона 11/11 Pro/11 Pro Max/Xs/Xs Max/X/8/8 Plus/7/7 Plus/6/6 Plus/5/5 S/SE и Air /Mini /Pro. 【Широка съвместимост】 Свържете USB устройство за четене на файлове, гледане на филми и слушане на музика директно на мобилни телефони и таблети.Свържете клавиатурата, за да увеличите скоростта на набиране на текст.Той не поддържа връзка на твърди дискове. (Максимален ток на USB - устройството не може да надвишава 200 ma). 【Малък и преносим】 USB адаптер има малък размер, ниско тегло и има анти-изгубен кабел, който може да се свърже към брелку и носят със себе си.Мивка от алуминиева сплав се използва за по-бързо разсейване на топлината.По време на използването на чип работи на висока скорост, а корпусът леко се загрява.Моля, бъдете сигурни.Дължина : 1.5 инча (3,8 cm).Ширина : 1,8 см (0.7).Височина : 0,3 инча (0,8 см).Цвят : черен.С помощта на този USB-адаптер ios веднага можете да импортирате красиви пейзажи, направени с камерата на вашия телефон/таблет и да ги споделят със своите близки и приятели.Поддържани периферни устройства : камера, четец на карти, U-диск, на USB-мишка, клавиатура, USB-хъб и т.н., Твърди USB дискове (SSD) не се поддържат.За модели на i Phone : за телефон SE/5/5 C/5 S/6/6 PLUS/6 S/6 S PLUS/7/7 PLUS / 7 S/7 S PLUS/8/8 PLUS/X/XS/XR/Xs Max/11/12/12 MINI/12 Pro ВСИЧКИ модели.За модели i Pad : за Pad Mini/Mini 2/Mini 3/Mini 4/Air/Air 2/Pro(9,7 инча)/Pro(10,5 инча)/Pro(12,9 инча)/5-то поколение/6-то поколение/7-мо поколение.Не поддържа i OS устройство със зарядно пристанище type - C.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти