• Ново
XpertMatic 35W/ 25W 3 Етапа 528 GPH/ 475 GPH Аквариумный Филтър за Аквариум с обем до 180 литра, Потопяема Вътрешен Филтър за Аквариум и Водна Помпа, Категоричен Филтър за Аквариум, А?

XpertMatic 35W/ 25W 3 Етапа 528 GPH/ 475 GPH Аквариумный Филтър за Аквариум с обем до 180 литра, Потопяема Вътрешен Филтър за

Rating 
BGN 29.51

Наличност
Налично за поръчка

По-голямо усвояване - този обновен аквариумный филтър има по-голямо усвояване от оригиналната версия.Мощност 35 Вата и максимален разход на 528 g / ч осигуряват ефективно улавяне на отпадъци и замърсявания в резервоара, което прави вашия резервоар чиста за по-кратко време. 3 етапа на био памук осигуряват чистота на водата и ефективно пречистват водата и адсорбируют миризми.Осигурете здравословна среда на живот за вашите прекрасни домашни любимци.Компактен дизайн - филтърен патрон на обновената версия е изработен от прозрачна ABS-пластмаса, която е твърда и издръжливи в сравнение с оригиналната версия.Прозрачен материал позволява да се тества използването на филтър на елемент по всяко време навреме, за да го замени.Този тих филтър работи със звук по-малко от 35 db.Той може да ви осигури сверхшумную работна среда.Широко приложение - максимална скорост на потока 528 GPH (2000 L/H), максимална височина на повдигане 5,9 метра.Подходящ за различни размери на резервоарите от 75-галлонных аквариуми до 180 литра и фонтани преди 264 литра с височина не по-4,92 метра.Може да се използва за сладководна или морска вода.Обширна удължение - този вътрешен филтър може да се използва като помпа потопяеми, което ефективно допринася за непрекъсната циркулация на водата в резервоара.Филтърни касети могат да бъдат попълнени други фильтрующими среди, в зависимост от вашите нужди.Лесен за почистване и ще - го може лесно да се разглобява без инструменти и лесно да се замени филтърен патрон.Всичко, което трябва да направите, е да почистите тонер касета и замяна на филтриране. 1 х Аквариумный вътрешен филтър (въглерод в комплекта). 1 Х Аквариумная въздушна тръба. 1 Х кръгла.Съвети : . 1. Уверете се, че на входящия въздух въздушната тръба е над филтър. 2. Когато използвате филтър като потопяеми водна помпа, моля, извадете въздушната тръбичка.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти