• Ново
Песента Radio Flyer trike Детска Триколка Детска Количка Многофункционална 4 в 1 Двупосочна Ротация Повишаване на Седалката Детски подарък (цвят : розов)

Песента Radio Flyer trike Детска Триколка Детска Количка Многофункционална 4 в 1 Двупосочна Ротация Повишаване на Седалката Детски

Rating 
BGN 227.07

Наличност
Налично за поръчка

♥[Удобна седалка] : U-образен дизайн, по-удобен за носене и анатомията на бебето, дишащи и удобни за ползване. ♥[Регулиране на височината на сътресение] : Стика може да се отглеждат свободно, и двамата родители могат лесно да се регулира на височина, която им подхожда. ♥[4 в 1] : 4 в 1 е подходящ за дете 1-3-6 години, можете да го използвате в продължение на дълго време по отношение на растежа на вашето дете. ♥[Триъгълна структура] : Триъгълен структура за сигурност има силна стабилност, здравина и издръжливост.Той предпазва детето от падане по време на фазата на обучение, без деформация на помощни колела. ♥[Седалка обръща] : взаимодействието на родителите и на децата, ъгъл на наклон, вие винаги можете да позволите на детето си и на майка ми да влезе в контакт.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти