• Ново
Нова Опаковка на Сапун Сензор Спрей Кастрацията да се Освободи 1200 МЛ без контактен Автоматичен Инфрачервен Спрей Дезинфекция (Цвят : бял)

Нова Опаковка на Сапун Сензор Спрей Кастрацията да се Освободи 1200 МЛ без контактен Автоматичен Инфрачервен Спрей Дезинфекция

Rating 
BGN 30.88

Наличност
Налично за поръчка

1. Напълно автоматично въвеждане : за да се избегне разпространението на бактерии, причинени от контакт. 2. Чип ниска консумация на мощност : по-голямо спестяване на енергия и опазване на околната среда, при запазване на цената полза. 3. Стабилизиран и надеждна работа : с помощта на ультракрасную верига индукция, чувствителна по индукция, и силна противоинтерференционную способност. 4. Humanized конструкция : Тяло приема внесения материал ABS, лесен за инсталиране и лесен за използване. 5. Подходящ за повече места като летища, хотели, сгради, учат, болници и други обществени места. -Ние предоставяме на нашите клиенти приятелско и ефективно обслужване на клиентите.Нашият екип с радост ще ви помогне да вземете правилното решение за продуктите и ще отговори на всякакви въпроси, които могат да възникнат у вас по отношение на вашата поръчка.Ние винаги се радваме на вашите въпроси и коментари!1. Напълно автоматично въвеждане : за Да се избегне разпространението на бактерии, причинени от контактом2. Чип ниска консумация на мощност : по-голямо спестяване на енергия и опазване на околната среда, при запазване на цената на use3. Стабилна и надеждна работа : Използването на инфрачервена индукционна верига, чувствителна индукция и силна противоинтерференционной способности4. Humanized конструкция : Тяло приема внесения материал ABS, лесен за инсталиране и лесен за use5. Подходящ за по-големи количества на места като летища, хотели, сгради, учебни заведения, болници и други обществени места6. Поддръжка на двоен източник на захранване : вградена Поддръжка на литиева батерия или източник на захранване AC / DC източник на захранване dc в комплекта не са включени)7. Капацитет на батерията : 1200мАх8. Капацитет на контейнера : 1200 мл.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти