• Ново
Кран и Мивка Installer е Инструмент, Кран Муфа Ключ (Спирателни вентили/Цедка Кошници/Линия за Подаване на Гайката/Кран Ядки),Мултифункционален Мивка Инсталационния Ин?

Кран и Мивка Installer е Инструмент, Кран Муфа Ключ (Спирателни вентили/Цедка Кошници/Линия за Подаване на Гайката/Кран Ядки),Мултифункционален

Rating 
BGN 11.19

Наличност
Налично за поръчка

✔️【Многофункционален инструмент за инсталиране на мивки】 : многофункционален ключ 8-в-1 се използва за бързо разглобяване и сглобяване на кухненски водопроводни тръби, мивки и други съединения.Инструмент за инсталиране на мивки за доставка гайки, запорных клапани, ситечковых кошници, които линейни гайки, крановых гайки.Открита пукнатина осигурява лесен достъп до съществуващите линии на подаване на заявката. ✔️【Приложимо sizel】 : Този ключ е подходящ за 1/2 инча (DN15), 3/4 " (DN20) шестоъгълни гайки и 4 точки, на 6 точки от съединения на водопроводните тръби.Нашият гаечен ключ е с дължина 10,12 инча и диаметър на 1,97 инча.Вътрешни размери на главата на гаечен ключ (отвътре навън) съставляват 21 mm 23,5 мм, 28 мм, с 2 дюзи за източване (4 см/1,57 инча, 4,6 см/1,81 инча). ✔️【Материал продукта】 : Лека, тежкотоварни ABS-домакински пластмасова рамка и здрави алуминиеви вложки се използват, за да отговарят на изискванията за професионална употреба.ABS-пластмаса не може да замени твърдост на стомана, моля, приложете съответните сила при работа. ✔️【Лесна употреба】 : Просто оправи положението и бързо го завъртете, а след това сменете един орех, инсталирана на кран.подходящ за работа в малко пространство и лесно да се върти.С цилиндрична форма дизайн ви позволява да завъртите трудно е да монтажни гайки на смесители, распылителях и кълбовидни крановете. ✔️【Опаковъчен лист】 : 1* монтажникът мивки, 2 * накрайник за източване (4 см/1,57 инча, 4,6 см/1,81 инча), 2 * винтове, 1 Т-образен накрайник за отстраняване на бои.Ако не сте напълно наясно с работата и използването на продукта.Моля, свържете се с нас.Ние ще ви отговорим в детайли. Многофункционален гаечен ключ 8-в-1 се използва за бързо разглобяване и сглобяване на кухненски водопроводни тръби, мивки и други съединения.Инструмент за инсталиране на мивки за доставка гайки, запорных клапани, ситечковых кошници, които линейни гайки, крановых гайки.Открита пукнатина осигурява лесен достъп до съществуващите линии на подаване на заявката. 1. Подходящ за малък работното пространство. 2. Той е подходящ, за да винт не са забавени, а водата течеше. 3. Решен проблемът с многото средства, които е трудно да се избере.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти