• Ново
Сменете Резервна част, Задната част на кутията на батерията с Обектива на камерата е Съвместима за Vivo Година 3(розов) резервни Части за ремонт на мобилни телефони (ц?

Сменете Резервна част, Задната част на кутията на батерията с Обектива на камерата е Съвместима за Vivo Година 3(розов) резервни

Rating 
BGN 54.96

Наличност
Налично за поръчка

Напълно нови и висококачествени резервни части за вашия телефон.Тази подробност се използва за замяна на счупения или непригодного за използване на предмета на нови.Всеки продукт е тестван и е в добро състояние, преди да изпратите.Идеален за телефони.Обслужване на клиенти : Ние осигуряваме 24-часова бърз отговор.Ако не сте доволни от нашите продукти на 100% , моля, не се колебайте да се свържете с нас чрез и ще се радваме да ви служи.Делото на отделението за батерията с обектива на камерата, за да Vivo Година 3(розов).Идеален за телефони.1. Подмяна на задния капак за Vivo Y32. Замяна на счупена или неработоспособную задния капак на корпуса на новия 3. Всеки продукт е тестван и е в добро състояние, преди да изпратите 4. Напълно подходящ и работа5. Силно препоръчваме професионално инсталиране.Ние не носим отговорност за всякакви повреди на вашия мобилен телефон/мобилен телефон, които можете да причинят по време на смяна на резервни части.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти