• Ново
Simicoo е Съвместим с iPhone 12 Mini Case Портфейла case Vintage Leather Flip Case with 2 Credit Card Holder Strong Magnetic Kickstand Pocket Cash Портфейла for iPhone 12 Mini 5.4 inch (Coffee)

Simicoo е Съвместим с iPhone 12 Mini Case Портфейла case Vintage Leather Flip Case with 2 Credit Card Holder Strong Magnetic Kickstand

Rating 
BGN 7.99

Наличност
Налично за поръчка

1. Защитете вашия съвместим с i Phone 12 MINI 5.4 INCH 2020 Model.Този калъф за телефон подходящ само за версията в САЩ).Седалките за портфейл са идеални за живот в движение.Лесно стилен и защитен. 2. Изработен е от ватирана винтажной проблемна кожа и мек силиконов своята практика, този калъф се предлага със силиконов защитен калъф, който се прикрепва към кожаному външен чехлу. 3. Едно парче калъф за телефон folio се отваря като книга и осигурява два слоя премиум-защита от падане и надраскване, както и допълнителна поверителността на екрана.Вградена поставка осигурява силна връзка, за да видите. 4. Разработен със силно магнитно корпус, за да държи телефона си в безопасност, но също така поддържа капачката плътно затворена по всяко време. 5.Вашият телефон може да бъде поставен в защитен калъф от една страна, а от друга имате възможност за вграждане на 2 кредитни карти и един джоб пари за проскальзывающих билети или касови бележки.Дръжте портфейла си в ред. 1. Защитете вашия съвместим с i Phone 12 MINI 5.4 inch 2020 Model.Седалките за портфейл са идеални за живот в движение.Лесно стилен и защитен. 2. Изработен е от ватирана винтажной проблемна кожа и мек силиконов своята практика, този калъф се предлага със силиконов защитен калъф, който се прикрепва към кожаному външен чехлу. 3. Едно парче калъф за телефон folio се отваря като книга и осигурява два слоя премиум-защита от падане и надраскване, както и допълнителна поверителността на екрана.Вградена поставка осигурява силна връзка, за да видите. 4. Разработен със силно магнитно корпус, за да държи телефона си в безопасност, но също така поддържа капачката плътно затворена по всяко време. 5.Вашият телефон може да бъде поставен в защитен калъф от една страна, а от друга имате възможност за вграждане на 2 кредитни карти и един джоб пари за проскальзывающих билети или касови бележки.Дръжте портфейла си в ред.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти