• Ново
10 опаковки! 220 Кв.. / 55 литра / 208 литра Оранжев Кръг Съставка Бункер / Търговска кофата за боклук. Кофа За Боклук Кухненско Кофа За Боклук Кофи За Боклук Пластмасова Ко?

10 опаковки! 220 Кв.. / 55 литра / 208 литра Оранжев Кръг Съставка Бункер / Търговска кофата за боклук. Кофа За Боклук Кухненско

Rating 
BGN 19.92

Наличност
Налично за поръчка

Идеален за използване вътре, навън и на много междинни документи!Информация за продукта : Височина изделия 33 "(инча) Горен диаметър 26 1/2 " (инча) Капацитет изделия 55 литра.Благодарение на низкопрофильному дизайн на този боклук / кофата за боклук, идеално за офиси и ресторанти.По този начин, независимо от ситуацията, този кофата за боклук със сигурност ще остане стабилна константа на всяко място, като същевременно осигуряват гъвкавост, в допълнение към ценности!.ЗДРАВА КОНСТРУКЦИЯ - Кухненската кофа за боклук имат здрава конструкция, този боклук непременно ще устои на изпитанието на времето, като издържа на износване от честа употреба в продължение на много години.Идеален за завършване.Ние предлагаме консумативи, необходими ви всеки ден, на цена, която няма да наруши вашия бюджет!Привеждане на нашия продукт вашия бизнес, за да си почистващи средства са били запасены и готови за употреба.Идеален за тежки товари от и на широк спектър от съдържание. Отличен за домашно ползване; в банята, спалнята, кухнята, хотел или офис.УНИВЕРСАЛНА УПОТРЕБА - Благодарение на своя класически цвят този кофа за боклук непременно ще се впишат в повечето декори.Изработена за ежедневна употреба, този боклук, изработен от ултра силна материал, който осигурява дълготрайна употреба.ИДЕАЛНО ПРОПОРЦИОНАЛНИЯ КОШЧЕ ЗА ОТПАДЪЦИ - използвайте я в търговски центрове, училища и ресторанти, този предмет е чудесно допълнение към зони с интензивен трафик, където пространството е на първо място!Докато го обемът гарантира, че вашето ежедневно натрупване на отпадъци не ще се изсипят на пода, го удобен размер, което го прави чудесен за един единствен употреба или в контейнера същия капацитет.Освен това, неговата гладка повърхност дава възможност за лесно почистване!.Елегантен, модерен дизайн и добре работи в жилищни помещения.СПЕЦИАЛЕН ДИЗАЙН Тази количка е изработена от здрав материал и е изключително подходящ както за вътрешно, така и за външна употреба.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти