• Ново
Сензор за тангажа дърворезба, Сензор штепсельной вилици дърворезба, Гася Лечение Сензор за резби Връх, 29 градуса Чувствителни за Тангажа зъб външна резба измерван?

Сензор за тангажа дърворезба, Сензор штепсельной вилици дърворезба, Гася Лечение Сензор за резби Връх, 29 градуса Чувствителни

Rating 
BGN 72.16

Наличност
Налично за поръчка

Лесен за използване, лек и деликатен, с точни измервания и опростен дизайн, който може да се използва широко и е трайна.Стандартен калибър за шлайфане и настройка на инструменти при рязане на резби, acme.Той също така се използва за определяне на ъгъла и ширина резбонарязващи инструменти.Използва се за измерване стъпка на зъбите дърворезба и външна резба.Сензор штепсельной вилици дърворезба, чрез закаляя преработка, силна твърдост. 1. Използва се за измерване стъпка на зъбите дърворезба и външна резба.2. Сензор штепсельной вилици дърворезба, чрез закаляя преработка, силна твърдост.3. Той също така се използва за определяне на ъгъла и ширина резбонарязващи инструменти.4. Лесен за използване, лек и деликатен, с точни измервания и опростен дизайн, който може да се използва широко и е трайна.5. Стандартен датчик за шлайфане и монтаж на инструменти при рязане на резба acme.

Декларирани характеристики

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Thread Gauge
Material:
Stainless Steel
Color:
Shown as Picture
Package List:
1 * ACME Thread Gauge :
1. Please allow 1-2mm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Добавки за продукти