• Ново
JKRED Цветна Бамбук скачане на въже за Деца и Възрастни Мека Бисерная Плетеница-Безплатна Сегментированная Дължина Регулируемо въже за скачане Нескользящая Удобна ?

JKRED Цветна Бамбук скачане на въже за Деца и Възрастни Мека Бисерная Плетеница-Безплатна Сегментированная Дължина Регулируемо

Rating 
BGN 6.93

Наличност
Налично за поръчка

♬Найлонови въжета с висока плътност се отличават с висока здравина и устойчивост на износване.Меки мъниста, които правят въже еластични, много здрав и по-малко травмируют вас, ако случайно ви удари. ♬Мек и лек е подходящ за пунктове за начинаещи.Идеален за начинаещи, треньори, фитнес ентусиасти, активни занимания на открито и закрито. ♬Цялата дължина на въжето е 9,8 фута и се измерва в 9 метра, когато я получите, тя е лесно да се регулира до желаната дължина.Вътре в дръжката има възел, просто извадете въже от дръжките, ако е необходимо намаляване на мъниста и активизиране на нов възел, за да се регулира дължината на въжето. ♬Приложими хора : Идеален за деца, юноши, възрастни и стари хора. ♬Дръжка въжета ергономични, с мека гумена кафява вълна, която е удобна за хващане.Параметри : Материал : PP, Дължина : 293 см кръст Бод Пакет включва : 1 х Регулируемо въже за скачане.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти