• Ново
Огледало за грим NBJStar, Преносими Настолни Огледала с Чекмедже за съхранение, Увеличителни Огледала, Двустранно Управляемият Увеличително Огледало със Завъртане н?

Огледало за грим NBJStar, Преносими Настолни Огледала с Чекмедже за съхранение, Увеличителни Огледала, Двустранно Управляемият

Rating 
BGN 72.88

Наличност
Налично за поръчка

❤1x/3x Двустранно уголемено огледало - Двустранно с 1 X/3 X увеличение, идеален за близък грижи, за нанасяне на грим, подробно грим, грижа за кожата и още много други.От една страна-нормално огледало, а другата-огледало с 3-кратно увеличение.Различни огледала създават за вас различни възможности за избор. ❤На 360°Ротация регулируеми ъгли – Това е десктоп огледало завъртане на 360°, което гарантира, че можете да избирате най-добрия ъгъл и позиция за грим или бръснене.В сравнение с други огледала, това джобно десктоп огледалото е много по-удобно. ❤Няколко функции – Можете да използвате увеличително огледало не само като огледало за грим, но и като калъф за съхранение на бижута.Идеален за съхранение на огърлици, обеци, червила, и така нататък.Това огледало също е добра украса за вашия тоалетна масичка или на работния плот. ❤Clean & Organized – Това огледало, плотове с футляром за съхранение на специално разработен за малките неща.Можете да съхранявате обеци, пръстени, колиета, гривни, червило, грим и съдържа своя тоалетка чисти и спретнати. ❤Високо качество - Изработени от висококачествена пластмаса и дебелото дърво, която е трайна и осигурява по-дълъг експлоатационен живот.Благодарение на гладка кръгла ъглите и повърхност, това огледало може да ви даде добър и гладък на докосване.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти