• Ново
Лепенки за Облекчаване на Болката, Лепенки за Облекчаване на Болката в Коляното, Затопляне Билкови Лепенки за Болка, Паста Болки в коляното, 24-часово Облекчение на ?

Лепенки за Облекчаване на Болката, Лепенки за Облекчаване на Болката в Коляното, Затопляне Билкови Лепенки за Болка, Паста Болки

Rating 
BGN 60.40

Наличност
Налично за поръчка

Безопасно и ефективно : Използвайте диви прижигательные листа, узряло в продължение на няколко години.Дишаща руно приятен за кожата и удобно с добра пропускливост л.Няколко налични части на тялото осигуряват вашето здраве.Основни характеристики : Бързо облекчава различни болки, свързани с бързото облекчение на различни болки в коляното.Топлината помага да се простират на меките тъкани и да се отпуснете мускулите, допринася за гъвкавостта и помага за намаляване на скованост.Етикети на коляното : помага за облекчаване на различни болки, свързани с мускулната умора, болки в коляното, и ако почувствате дискомфорт или не, това може да помогне за укрепване на вашето здраве.Подходящ за всички възрасти, Подходящ за офис служители, помага за подобряване на симптоми като подуване и чувство на умора.Коляно-patch е лесен за използване, лесен за използване и чорап.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние ще отговорим на вашите въпроси, вашето удовлетворение е нашата воля.Високо качество на нетъкан текстил.Удобен, издръжлив, воздухопроницаемый и лесно поставили.Леко загрейте.Ще можете ясно да се чувстват леко топлина по кожата си, но не е твърде горещо.Подбраните материали.Листа от пелин, които ние внимателно избрани, напълно естествени и силни.Като специални запазени на много години, те по-добре могат да се справят с вашата болка. 1. Само за външно приложение. 2. Препоръчва се да се прилага на всеки 1-3 дни на засегнатата област. 3. Моля, не носете петна в продължение на дълъг период от време или в рамките на няколко дни. 4. Моля, спрете да го използвате, ако имате сърбеж или дразнене на кожата. 5. Консултирайте се с вашия лекар преди употреба, ако имате много чувствителна кожа. 6. Консултирайте се с вашия лекар преди употреба, ако сте бременна или кърмите. 1.Почистете засегнатата област с топла вода и подсушете го. 2.Частично махнете задната защитен филм. 3.Нанесете самозалепваща лента директно на болната област. 4.Оставете всеки си е на мястото в продължение на 6-8 часа.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти