• Ново
104 Pbt 60% Keycaps, OEM Профил С Подсветка Слот Клавиатури на Капсули с ключови съемником Подходящ за Nedyalko Anne Pro 104/87/61 Cherry Mx Механична клавиатура(само КАПАЧКИ) (сиво+светло си?

104 Pbt 60% Keycaps, OEM Профил С Подсветка Слот Клавиатури на Капсули с ключови съемником Подходящ за Nedyalko Anne Pro 104/87/61

Rating 
BGN 15.99

Наличност
Налично за поръчка

★【Приложимо】- Подходящ за повечето клавиатури, включително 61/87/104 клавиатури клавиатура (най-добрият избор за любителите на игри). ★【Голям макет】-Този keycap е съвместим с повечето стандартни клавиатури ANSI MX switch, а на дъното оформление е 1x6.25u 7x1.25u.Разстоянието между тях е около 4,60 инча. ★【Светопропускающий дизайн】- Светопропускающие характеристики клавиатури капачки позволяват RGB подсветка на клавиатурата показване на повече светлина в мрака и представлява най-добрият лек ефект. ★【PBT keycaps】- Keycaps са изработени от висококачествени PBT keycaps и маслостойкого покритие, което ви гарантира първокласно дълъг живот и отлично чувство за набиране на текст.Дебелината е около 1,4 mm. ★【Забележка】-Тази връзка се продава само на OEM контур шапки.Клавиатурата е предназначена само за показване на изображения. (С помощта на гребец ключове). ★Стандартизиран MX е съвместим с повечето ключове MX.например, Cherry MX превключватели и клонинги, включително Gateron, Halo и Kaihua. ★104 keys предлага повече възможности за настройка на различни клавиатурни подредби, като 60%, 65%, 75% и в пълен размер клавиатура. ★Клавиатури шапки с подсветка пропускат невероятно количество светлина.възможността да има легенда с висока резолюция.Информация за продукта : Технически характеристики : Keycaps-това е PBT пластмаса с дебелина PBT(около 1,2 мм) Оформление : Подходящ за ръчно удар от дъгата на движение, прекрасно усещане за ръце Височина : OEM профил, по-висок от череша профил на Пратката Съдържание : 1x набор от капачки 1x Уши за гребец ключове!В случай, че някоя счупена проблем ще се случи, свържете се с нас, без колебание, за да реши проблема, преди да отговори.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти