• Ново
Обяд-бокс с електрически топъл Обяд-Бокс Преносим 12-24 от 110 В На 220 В Bento Кутии за Хранително-вкусовата Нагревател Ориз Контейнер е по-Топъл Комплект съдове за готвен?

Обяд-бокс с електрически топъл Обяд-Бокс Преносим 12-24 от 110 В На 220 В Bento Кутии за Хранително-вкусовата Нагревател Ориз

Rating 
BGN 26.53

Наличност
Налично за поръчка

NOMAGTAI "ЛЕКОТА НА ИЗПОЛЗВАНЕ на Нашите удобни и универсални кутии за bento са предназначени за това, за да служи на идеалната част, която трябва да носите на работа, на училище, фитнес зала, парк и всяко друго събитие на открито.Храната, която консумирате, за да постигне своите цели балансирано хранене.Контейнери за съхранение на вода MATERIALF са изработени от висококачествени екологично чиста пластмаса, която е безопасна за употреба.Здрава конструкция предназначена е за това, за да издържат на топлина от микровълнова печка.Те са издръжливи, безопасни за фризер, микровълнова фурна и съдомиялна машина.ДОБРО СЪХРАНЕНИЕ на ПРОДУКТИ, Тези контейнери за обяд кутии штабелируются, че е практично за спестяване на време, когато търсите място в хладилника или гардероба.Те многоразовы за друга употреба и са на достъпни цени.ПРОФЕСИОНАЛНО ОБСЛУЖВАНЕ Ако имате някакви проблеми за използване, вие можете да се свържете с нас".Технически характеристики на : Име на продукта : Електрически топъл обяд боксматериал : ABSSize : 235*165*105mm Power : 40 WCapacity : 1.2 LColor : Orange,Blue,Green,Pink Plug спецификация : US Plug 110 V,EU Plug 240 V,Car Plug 12 V-24 V Характеристики : 1. Електрически топъл обяд-бокс е изработен от хранително качество PP пластмаса,висока температура и опазване на околната среда, здравето материали.2. Външен вид модерен, без миризма и вкус.3. Парна инсталация изпълнена под формата на кръгли капаци за запазване на свежестта на храната.4. Ползи компонент отопление на ПТК по-сигурна, удобна и по-энергоэффективна.5. Конструкция отопление на цикъл на ниска мощност за да се запази храната топла и освежаващо.6. Двойна функция на отопление и поддържане на топлината.7.обяд-бокс разполага с две отделения и отделна кутия, които могат да се разделят на различни блюдапримечание : 1. За затопляне на храна при температура 25 ℃необходими 25 минути.2. Когато храната се поставя в хладилник, времето за нагряване трябва да бъде удължен правилно.3. Моля, извадете захранващия кабел, преди хранене.lncluded : 1 X обяд-бокс1 X ложка1 X захранващ кабел Забележки : 1. Поради различни монитори и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!2. Моля, позволете едно малко отклонение на измерване от-за ръчно измерване.

Декларирани характеристики

US Plug 110V,EU Plug 240V,Car Plug 12V-24V :
Features:
1. The electrically heated lunch box is made of food-grade PP plastic,high temperature and environmental protection health materials.
2. The appearance is fashion, no smell, tasteless. :
3. The steam installation is designed as a circular lid to keep food fresh. :
4. The use of PTC heating component is safer, more convenient and more energy efficient. :
5. Low power cycle heating design to keep food warm and refreshing. :
6. Dual function heating and warm keeping. :
7.lunch box has two compartments and a separate box, which can separate different dishes :
Note:
1. It takes 25 minutes to heat the food at 25 ℃.
2. When the food is put into the refrigerator, the heating time should be extended properly. :
3. Please pull out the power cord before eating. :
lncluded:
1 X Lunch Box
1 X Spoon :
1 X Power Cord :
Notes :
1. Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you!
2. Please allow slight measuring deviation due to manual measurement. :

Добавки за продукти