• Ново
Метален Восъчни Апликатор, Метални Восъчни Шпатули Апликатор Дървена Дръжка за Нанасяне на Етерични Масла за епилация за Готвене на Торти за Домашно Ползване за С?

Метален Восъчни Апликатор, Метални Восъчни Шпатули Апликатор Дървена Дръжка за Нанасяне на Етерични Масла за епилация за Готвене

Rating 
BGN 70.48

Наличност
Налично за поръчка

Дървена дръжка : Восъчни мистрия с дървена дръжка, подходяща за дланта на ръката си, с полирани ръбове, от дълго време се използва без износване на ръце.Многофункционален : Шпатула-апликатор восък може да се използва за приготвяне на маски за лице, бои или прах, нанасяне на етерични масла, приготвяне на торти и т.н., Който е подходящ за използване в домашни условия и салони.Удобно захващане : Восъчни пръчки са изработени от неръждаема стомана, с гладки повърхности, които са безопасни и удобни за захващане и употреба, не е лесно отваливаются.Дълга дръжка : Дълга шпатули могат да се запази ръцете чисти при депилация, кола маска, лесен за работа, което е практичен инструмент за повечето хора.Практично : Восковую мешалку може да се използва с всички видове депиляционного восък, можете да го почистите след употребата на които да съхранявате удобно.Функция : 1. Дървена дръжка : Восъчни мистрия с дървена дръжка, подходяща за дланта на ръката си, с полирани ръбове, от дълго време се използва без износване на ръце.2. Дълга дръжка : Дълга шпатули могат да се запази ръцете чисти при депилация, кола маска, лесен за работа, което е практичен инструмент за повечето хора.3. Практично : Восъчен мешалка може да се използва с всички видове депиляционного восък, можете да го почистите след употребата на които да съхранявате удобно.4. Удобно захващане : Восъчни пръчки от неръждаема стомана, с гладки повърхности, които са безопасни и удобни за хващане и употреба, не е лесно отваливаются.5. Многофункционален : Шпатула апликатор восък може да се използва за създаване на маски за лице, бои или прах, нанасяне на етерични масла, приготвяне на торти и т.н. който е подходящ за използване в домашни условия и салони за красота.Параметри : Тип на продукта : Восъчни шпатула от неръждаема сталиМатериал : неръждаема стомана, алуминиеви композитни панели дърво handle Function : Смесете восък, разбъркайте восък Осъществяване списък : 1 х восъчни шпатула.

Декларирани характеристики

Item Type:
Stainless Steel Wax Spatulas
Material:
Stainless steel, composite wood handle
Function:
Mix wax, stir wax
Package List:
1 x Wax Spatula :

Добавки за продукти