• Ново
L-To me Сгъваема Домашна Бягаща Пътека с секретна Брава,Мултифункционален LCD дисплей Електрическа Бягаща Пътека,12 км/ч Неблагодарна Прогулочный Подложка с възможнос?

L-To me Сгъваема Домашна Бягаща Пътека с секретна Брава,Мултифункционален LCD дисплей Електрическа Бягаща Пътека,12 км/ч Неблагодарна

Rating 
BGN 303.19

Наличност
Налично за поръчка

При лек удар с крак неблагодарна бавно и безопасно да падне на земята. Мощен LCD дисплей ще следи вашите данни по време на тренировка, включително скорост, време, разстояние, калории и сърдечната честота, така че вие можете да следите своята обучение на ситуацията.【Многофункционален LCD дисплей】Тази неблагодарна може да показва различна информация за вашите упражнения на LCD екрана, включително скорост, време, разстояние, калории и сърдечния ритъм. Бутони за регулиране на скоростта и стартиране/спиране са разположени на две химикалки и са леснодостъпни. Ключ за аварийно спиране за безопасност е на разположение, за да ви предпази от евентуални злополуки. 【Осигурете най-добрата гаранция за вашата безопасност】сензори за сърдечната честота в две дръжки могат да ви помогнат да се разбере вашето физическо състояние по всяко време, за да получите по-подходяща интензивност упражнения, както и бутон за аварийно спиране на сигурността може да спре неблагодарна в извънредна ситуация, за да се избегнат някои злополуки.Функция : 1.Висококачествен билков колан с ширина 16,5 инча предоставя най-добър защитник, като същевременно осигурява достатъчно пространство за удобно ходене, бягане и бягане. 3 ръчен наклон за персонализиране на вашите предпочитания и интензивността на тренировката. Транспортировочные колела позволяват лесно да се движи из неблагодарна, не травмируя пода.8-12 km/h Weight capacity : 240 pounds Package list : 1*Неблагодарна.Можете ръчно да контролирате наклона в зависимост от вашите предпочитания в упражнения. 【Широк протектор с регулируем наклон】Наклон на пистата може да се регулира на 3 нива. 【3 режима и 12 автоматични програми, упражнения】можете да изберете подходящ режим и тренировъчна програма в зависимост от вашите нужди в тренировки, 12 програми за упражнения могат да се приспособят към нуждите на много хора, можете да споделите този бягаща пътека със семейството си и приятели.Бягаща пътека е снабден с хидравличен основна механизъм.Можете да знае своя обучение на ситуацията по всяко време, за да постигне по-добри резултати упражнения. 【Функция за бърза настройка на скоростта от 0,8 до 12 км/ч】чрез бързо докосване на бутона неблагодарна можете да регулирате скоростта в диапазона от 0,8 до 12 км/ч, за да се контролира интензивността на упражнения.Спецификация : Разширено размер : 52" long * 24" wide * 40 " high Running surface : 15.Всичко това само за вас Най-доброто преживяване упражнения.Използвайте led дисплей за проследяване на времето на движение, обхванати разстояние и изгорените калории според честотата на сърдечните съкращения, за да можете да проверите своя напредък и да се определи цели по време на тренировка.8 до 12 км/ч, можете да регулирате скоростта за контрол на интензивността на упражнения от лека загрявка преди енергични спринт. Сензори за две химикалки могат да ви помогнат да се контролира и поддържа целева сърдечна честота, за да получите най-добрия фитнес ефект.

Декларирани характеристики

Expanded size:
52'' long * 24'' wide * 40'' high
Running surface:
15.8in x 43.3in
Speed:
0.8-12 km/h
Weight capacity:
240 pounds
Package list:
1*Treadmill :

Добавки за продукти