• Ново
Scicalife 2 бр. Охладителите Тенджери Прозрачна Пластмасова Лабораторен Чаша Смесване Ястие Купата на Контейнери За Съхранение на Експеримент Доставка за Лаборатория?

Scicalife 2 бр. Охладителите Тенджери Прозрачна Пластмасова Лабораторен Чаша Смесване Ястие Купата на Контейнери За Съхранение

Rating 
BGN 18.47

Наличност
Налично за поръчка

Благодарение на кристално дизайна можете да видите в излишък и отговарят на вашите изисквания.гладки ръбове и повърхност, без чеп, сигурни и надеждни, това няма да навреди на ръцете.Лесно се зарежда с вода и се почиства, може да се използва в много области, задръжте вашата лаборатория с помощта на вода, без никакви течове.материал, който може безопасно и трайно се използва в продължение на дълго време.Дебели пластмасов контейнер за използване, лесно се напуква и деформирана.Описание Ако търсите химичен лабораторен съд с надеждно качество и на разумна цена, аз ще ви кажа, че нашият продукт ще бъде най-добрия избор.Ние приемаме най-високо качество, така че можете да го съхранявате в продължение на дълъг период от време.Междувременно, той е прост, но практичен дизайн на външния вид.Това би бил вашият най-добър лабораторен асистент за вас.Характеристики - Цвят : Прозрачен цвят.- Размер : 26. 50 X26. 50 X10. 00см/. 10. 41 X10. 41 X3. 93inch.- Материал : пластмаса.- материал, който може безопасно и трайно се използва в продължение на дълго време.- Лесно се зарежда с вода и се почиства, може да се използва в много области, задръжте вашата лаборатория с помощта на вода, без никакви течове.- Благодарение на кристално дизайна можете да видите в излишък и да отговарят на вашите нужди.- Гладки ръбове и повърхност, без чеп, сигурни и надеждни, това няма да навреди на ръцете.- Дебели пластмасов контейнер за използване, лесно се напуква и деформирана.Пакетът включва 2 x химически експериментални басейна.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти