• Ново
2 БР Scorch Marker Pen Wood Burning Pen - Winllyat Chemical Wood Burned Marker Pen for САМ Projects - Наклонена глава и кръгла корона (Наклонена глава и кръгла корона)

2 БР Scorch Marker Pen Wood Burning Pen - Winllyat Chemical Wood Burned Marker Pen for САМ Projects - Наклонена глава и кръгла

Rating 
BGN 13.51

Наличност
Налично за поръчка

Един дървосекач ЛЕСНО : Ако търсите сигурен начин да изпълни своите проекти по дровосеку, този маркер е идеално за вас. Маркер за изгаряне, 2 БР - Наклонена глава и кръгла корона, което позволява лесно да създавате точни и сложни проекти, които биха били възпрепятствани нещо обичайно средство за изгаряне на дървесина.В сравнение с други инструменти за изгаряне, това е най-безопасният вариант, и той ще свърши работата за по-малко време.ТОПЛИННА АКТИВАЦИЯ : не са токсични химически вещества в този маркере се активира, когато се нагряват.За начало просто се подгответе повърхността с шкурка, разклатете маркера, нарисувай своя дизайн трафаретом или свободната си ръка, топлина с помощта на топлинен пистолет или друг източник на топлина и нанесете дървена повърхност, за да се запечата и да защитава вашия дизайн.Това може да изглежда твърде хубаво, за да е истина, но в действителност всичко е толкова просто.GET CRAFTY : Ако обичате крафт и търсят нови проекти, които ще ви помогнат да отнеме себе си, опитайте се един дървосекач с помощта на този полезен инструмент.Тези бисквитки позволяват лесно да декорирате почти всеки дървен проект замысловатыми рисунки, выжженными на дървото.Това не е хлъзгав.Използвайте този иновативен маркер, за да направи сърдечен, домашно приготвени подаръци за всякакъв повод, особено за бизнеса.ОТЛИЧЕН ЗА ПРОЕКТИ направи си САМ : Използвайте този маркер за всички ваши смешни домашни проекти.Използвайте ги, за да направите индивидуални влакчета като сватбен подарък, горят артистичен дизайн на дъска за рязане или дори да деревенскую знак за вашия дом.Всичките ви приятели ще питам, откъде идват вашите дървени вътрешни акценти, и ще бъдете изумени, когато им кажа, че ги прави за себе си, и така лесно!. 100% удовлетвореност 60-дневен парите и безплатна техническа поддръжка ,ако не сте доволни от комплекта маркери изгаряне, моля, свържете се с продавача на първо място, когато вие срещнете някакви проблеми.Не са токсични химически вещества в този маркере се активира, когато се нагряват.За начало просто се подгответе повърхността с шкурка, разклатете маркера, нарисувай своя дизайн трафаретом или свободната си ръка, топлина с помощта на топлинен пистолет или друг източник на топлина и нанесете дървена повърхност, за да се запечата и да защитава вашия дизайн.Това може да изглежда твърде хубаво, за да е истина, но в действителност всичко е толкова просто.Функция : . 1. Точният дизайн за прецизни проекти за изгаряне на дървесина. 2. Широко се използва в живота ,работата и изкуството, не е отровен. 3. Прост, отопление, гори. 4. Компактен, гъвкав и удобен за переноске. 5. Липсата на разпад в художествена творба.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти