• Ново
Смяна на стъкло на задната корица Vimour за Samsung Galaxy S9 G960U Всички Носители с предварително зададена Обектива на камерата, всички лепило и професионални комплекти с инс?

Смяна на стъкло на задната корица Vimour за Samsung Galaxy S9 G960U Всички Носители с предварително зададена Обектива на камерата,

Rating 
BGN 15.19

Наличност
Налично за поръчка

【OEM качество】OEM задната стъклена батарейная вратата за Samsung S9 G960. 100% идеален заместител.Изпробван един след друг професионален техник, преди да изпратите.Тази подмяна на задната врата отремонтирует си смахнат, повреден, почеса телефон Samsung S9.Възстановете устройство до новата държава. 【Съвместимост с】Той е съвместим с Samsung Galaxy S9 G960(всички носители).Не за S9 Plus.Моля, проверете модела на вашия телефон, преди да купите. 【Лесна инсталация】OEM обектива на камерата и водоустойчив лепило предварително инсталирани.Ръководство за експлоатация не е включен, но в You Tube е на разположение множество ръководства.Следвайте видео стъпка по стъпка.Можете лесно да го инсталирате.Насладете се на удоволствието от САМ. 【Идва с пълен набор от инструменти】Той идва с пълен набор от професионални инструменти за ремонт.Ще ви е много по-лесно да свали счупена задна стъклена врата. 【Гаранция 12 месеца】Ние даваме гаранция от една година за тази замяна на задната стъклен капак.Ние можем да изпратите ново задно задното стъкло или пълно връщане на парите в съответствие с решението, ако не сте доволни с този продукт е 100% .Нашата услуга за поддръжка на клиенти работи онлайн 24 часа в денонощието.Ако имате някакви въпроси за инсталиране, моля, свържете се с нас по електронната поща.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти