• Ново
XIUXIU RainYun USB 3.1 Преден панел заглавие Вид на E Мъж на USB-C Тип C Женски дънната платка, кабел за разширяване на жак се Използва гъвкав кабел, който е екстракт (Цвят : Type1)

XIUXIU RainYun USB 3.1 Преден панел заглавие Вид на E Мъж на USB-C Тип C Женски дънната платка, кабел за разширяване на жак се

Rating 
BGN 20.90

Наличност
Налично за поръчка

Опитен дизайн и издръжлив материал за висока честота и ниско затихване. 1. С помощта на USB3 порт.1 TYPE-E дънната платка до гнездото Type-C, и заключете PCI-малко шаси, за да се улесни свързване на устройства TYPE-C, бутане положително и отрицателно връзка. 2. Според стандарта, определен от асоциацията на USB, като се използва 16 основни свързващи линии USB3.1 и 4 комплекта високоскоростни сигнални линии, скорост на пренос на данни по-бързо. 3. Дамски корона TYPE-C, с конструкция ядки, улеснява записа на отражател на задната разпоредби PCI шасито.Преминал тест за съвместимост, и всички устройства, снабдени с пристанище Type-E, могат да бъдат достъпни и използвани в нормален режим. 4. Употреба : USB3 Порт.1 type-E дънната платка се превръща в женски пристанище TYPE-C. Описание : 1. С помощта на USB3 порт.1 TYPE-E дънната платка до гнездото Type-C, и заключете PCI-малко шаси, за да се улесни свързване на устройства TYPE-C, бутане положително и отрицателно връзка. Високоскоростен пренос на 10 gbps, източник на захранване 100 Вата и други функции.2. Според стандарта, определен от асоциацията на USB, като се използва 16 основни свързващи линии USB3.1 и 4 комплекта високоскоростни сигнални линии, скорост на пренос на данни по-бързо.Екранировка слой използва процеса на ликвидация на медна тел с оловянным покритие за постигане на стандарта пълна екранировка, стабилна и ефективно предаване на данни.3. Дамски корона TYPE-C, с конструкция ядки, улеснява записа на отражател на задната разпоредби PCI шасито.Преминал тест за съвместимост, и всички устройства, снабдени с пристанище Type-E, могат да бъдат достъпни и използвани в нормален режим.4. Употреба : USB3 Порт.1 type-E дънната платка се превръща в женски пристанище TYPE-C.Използване на положение на PCI шасито, за да се улесни свързване на оборудването TYPE-C, се прилага дънната платка, оборудвана с основни седалка USB TYPE-E. 5. Предлага се в три дължини : 30 см/60 см/80 виж Технически характеристики на : Тел : 24+30 AWG OD : 4.8 mm Internal Мухъл Material : Прозрачен PE Material External Мухъл Материал : Екологично чист PVC Material Color : Black Line Дължина : 30см/60cm/80cm Usage : USB3 Порт.1 type-E дънната платка се превръща в порт TYPE-C. Използване на положение на PCI шасито, за да се улесни свързване на оборудването TYPE-C, се прилага дънната платка, оборудвана с основни седалка USB TYPE-E. Топло съвет : Само когато дънната платка има USB3 порт.1 TYPE-E, към нея може да се получи нормален достъп.Оборудван с толковейшей преграда PCI пълна висока съответната за стандартна инсталация на шасито, малка преграда на шасито и може да се използва.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти