• Ново
YOUXOU Toy Storage Stool, Многофункционално Столче за съхранение на Домакински Диван-стол, Ниска табуретка, Текстилен Сгъваем Стол за смяна на на обувките, за да се намали каш?

YOUXOU Toy Storage Stool, Многофункционално Столче за съхранение на Домакински Диван-стол, Ниска табуретка, Текстилен Сгъваем

Rating 
BGN 26.64

Наличност
Налично за поръчка

Ако петното е белязана, го избършете с влажна кърпа, а след това подсушете добре проветриво място. ● Модерен и практичен : стилен дизайн, може да се използва като кубична скамеечки за краката/кресла/журнального вечеря у дома, или в качеството си на къмпинг и риболов на открито, лесен и сгъване, може да се съхранява, и може да се използва като детски играчки, за да придружава децата да Изпитат по-щастливо време. Не използвайте този предмет като изпражненията., А също така може да се използва като играчка на стола. ● Складное съхранение : Със свалящ се капак никакви инструменти, не се изисква и настройка отнема само няколко секунди.Може да се използва като торба с пясък, на столчето, лъжица стол, тоалетка и масичка за кафе, столчето, сигурна и солидна; след отстраняване на капака има просторно място за съхранение, което е много подходящ за съхранение на дрехи, завивки, чаршафи, списания, книги, дистанционни управления, играчки, обувки и още много други.Ние се стремим да предоставим на всеки клиент най-висок стандарт на обслужване на клиентите и на продукти с най-високо качество.Разгънете и поставете основата и капака., за Да направите вашия хол или спалня чист., че децата Да могат да се изработи навик за съхранение по време на игра.42 kg Capacity : 30 LWeight : 200 Cattiesфункция : Може да съхранявате играчки, закуски, малко дрехи и т. Всички продукти в този магазин се измерва ръчно, и може да има някои грешки, моля, обърнете се към самия продукт. ● Нашата услуга : Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас чрез електронна поща, ние ще ви отговорим и да решим проблема възможно най-скоро.Спецификация : Размер : 30*30*30cm Material : Бельо плат + тежкотоварни плътност board Color : blue, green, gray Weight : 1.Той е лек сгъване конструкция, която позволява да се съхранява на този табуретка, когато не се използва, като ви спестява пространство.Забележка : 1.Изработен е от твърда древесноволокнистой плочи със средна плътност, изпълнен с висока еластичност диванной гъба, мека и комфортна на допир.

Декларирани характеристики

Size:
30*30*30cm
Material:
Linen-like fabric + high-strength density board
Color:
blue, green, gray
Weight:
1.42 kg
Capacity:
30L
Weight:
200 catties
Function:
Can store toys, snacks, small clothes, etc., and can also be used as a toy stool.
Remark:
1. Do not use this item as a step stool. :
2. If stained, wipe the stain with a damp cloth, and then dry it in a well-ventilated place. :
3. The products in this shop are all measured manually, and there may be some errors, please refer to the actual product. :
4. The products outside the product list in the picture are only for display purposes and are not included in this package. :

Добавки за продукти