• Ново
Shopping Spree нокът на пръст на Клип Кътър Toe Clipper for Нокти Clipper, нокът на пръст на Clipper for Home Beauty Salon Manicure Store (червен)

Shopping Spree нокът на пръст на Клип Кътър Toe Clipper for Нокти Clipper, нокът на пръст на Clipper for Home Beauty Salon Manicure

Rating 
BGN 8.00

Наличност
Налично за поръчка

★【Гладко и лесно】Toe Nail Cutter за дебели нокти-го тежкотоварни Olecranon Bionic Нокти Clipper, специално проектиран за безопасно изрязване на ноктите на краката и ноктите, остри ножове могат да режат дебели нокти безпроблемно и лесно, като предотвратява разграждането на нокти nail clipper nail set clipper. ★【Лесна употреба】нокторезачки - пружина от неръждаема стомана, добра еластичност, лесно да изрежете ноктите с по-малко усилия.Дръжка ABS прави този нокторезачки по-лесно и по-безопасно да се използват в ежедневния живот.нокторезачки за дебели нокти, кожички на нокти. ★【Добро качество】нокторезачки - произведен от висококачествен материал е от неръждаема стомана, достатъчно здрав, предлага по-дълъг живот.нашият личен инструмент за грижи ще бъде лесно се режат по-дебели нокти.ножица за нокти, за нокти, за дебели нокти. ★【Интелигентен дизайн】нокторезачки за дебели нокти-имитация на дизайна на клюна на орел, лесно да изрежете прореза за нокти, чудесен инструмент за подрязване на вросшего на нокътя.Върха на острието е перфектно оформени, за прецизно рязане на врастнали нокти или там, където ноктите се среща с епидермиса вросшего за нокти, инструмент растящи навътре нокти. ★【Удобни】нокторезачки за дебели нокти - дръжка от ABS-смола, нескользящая дръжка, удобна за задържане и работа.Идеално средство за дебели нокти, врастнали нокти или Деформирани нокти.Функция : 1. Имитация на орлиного човката дизайн, лесно подстригване на нокътната бразда, чудесен инструмент за подрязване на вросшего на нокътя.2. Пружина от неръждаема стомана, добра еластичност, лесно да изрежете ноктите с по-малко усилия.3. Дръжка смола ABS, нескользящее захващане удобно за хващане и работа.4. Изработен от висококачествена материал от неръждаема стомана, достатъчно здрав, предлага по-дълъг живот.5. Остър нож могат да режат дебели нокти плавно и лесно, предотвратява разцепването на ноктите.Spec : Състояние : 100% Чисто new Item Тип : Ноктите ClipperМатериал : ABS, неръждаема стальопциональный Цвят : черен, красныйпакет Списък : 1 x Машина за рязане на ноктите.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти