• Ново
MOOCA 2 бр. Комплект Делукс Бяла Изкуствена Кожа безименен Пръст Витрина Дисплей Бижута Организатор на Щанд, Бижута Пръстен Щандове, Кожзаменитель Пръстен, Стойка 12 П?

MOOCA 2 бр. Комплект Делукс Бяла Изкуствена Кожа безименен Пръст Витрина Дисплей Бижута Организатор на Щанд, Бижута Пръстен Щандове,

Rating 
BGN 15.20

Наличност
Налично за поръчка

ПОСТАВКА ЗА БЕЗИМЕННИЯ ПРЪСТ ОТ БЯЛА изкуствена кожа - има правоъгълна основа с 2 редици, всяка серия с 6 притежатели под формата на пръстите.ДИСПЛЕЙ ПРЪСТ - Този на притежателя на безименния пръст са подходящи за демонстрация на вашите позвънявания на столешницах, в магазини на търговски изложения или панаири на занаятите.ПРЪСТЕНИ на ДИСПЛЕЯ - това е лек и здрав материал.Можете да покажете на своите пръстени и бижута креативно и модерно, с различни настройки.МАТЕРИАЛ общо : 8 1/4"W x 3 1/4"D x 2 1/2"H. Официален продукт MOOCA.Аксесоари в комплекта НЕ включва; Продава се за 2 броя.Подробности за продукта2 комплекта на дисплея до 24 пръстените на този кольцевом дисплея под формата на пръста.Поставка за халки от бял изкуствена кожа равномерно разположени са на две шахматни нива, които повдигат бижу.Тя е направена от дърво, покрито с бял кожзаменителем, който добре показва всеки дизайн на пръстени.Продава се по 2 броя.Характеристики на продукта - Изработен от дърво, покрито с бял кожзаменителем.- Предлага се в 2 реда, като всеки ред се включва в себе си 6 притежатели. - Притежателите на пръстени във формата на пръстите са подходящи за всички видове пръстени. - Можете да го поставите върху всякаква повърхност, витрина и шкаф.Общият размер : 8 1/4"W x 3 1/4"D x 2 1/2"H; всеки.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти