• Ново
Жълто Детско Шише За Вода 17 Унции Термос С Вакуумна Изолация Бутилка За Вода със Сламен Капак и Мек Накрайник, Термос От Неръждаема Стомана Бутилка За Вода За Момич?

Жълто Детско Шише За Вода 17 Унции Термос С Вакуумна Изолация Бутилка За Вода със Сламен Капак и Мек Накрайник, Термос От Неръждаема

Rating 
BGN 13.59

Наличност
Налично за поръчка

Преди първото използване на бутилки с вода, моля, почистете всички части на бутилката топла сапунена вода, изплакнете всички части с вода и оставете всичко да изсъхне.И той е против ошпаренную конструкция, външна температура на повърхността на бутилката с вода не се променя, това е сигурно бутилка с вода за децата, използващи го ежедневно. 【Дизайн с вакуумна изолация】Термос за бутилки с вода от неръждаема стомана Nitigo с двойни стени има вакуумную изолация, което прави термос за вода може да напитки, топли до 24 часа и топли до 12 часа. 【Лесна употреба】Една бутилка вода от 500 мл / 17 грама и една хубава чанта за носене на бутилки с домашен любимец шарките са включени в пакета, това е най-добрият подарък за деца. 【Лесно почистване】Всяка част от тази бутилка с вода за деца може да бъде изтеглена за измиване, тъй като течност за пиене, влиза в контакт с неръждаема стомана и силиконова сламка, но не досадно течна выпарку в ъглите или зазубринах.Освен това, голяма дупка бутилки осигурява добра видимост и лесна за почистване.Майната-надолу капачката плътно се затваря, за да се предотврати изтичане на информация, което позволява носенето на термос с вода в чантата си, без да се притеснявате за протечке. Не използвайте термос в микровълнова фурна, на котлон или във всяка друга фурна. Бутонът One-click open е удобна за пиене с една ръка на децата. Ако соломинка са повредени или износени, моля, незабавно сменете си и не позволявайте на децата да дъвчат мека сламка, за да избегнете опасността от задушаване.Дизайн на животното на копията за момичета и момчета : Розови малкият Кон, Син Мечка, Зелен Динозавър, Лилав Заек и Жълти Лосове.【Премиум материали】Детски термос-бутилка за вода са изработени от висококачествена хранителна неръждаема стомана марка 316, която 100% не съдържа BPA и не е токсична.Портативен бутилка с вода може лесно да се отвори с една ръка, като щракнете на приложената бутон, а силиконовата соломинка прави пиене лесно и приятно. 1 x 17 мл, 500 мл, бутилка за вода (в жълто). Умна слама капакът е подходящ за деца 1-6 години, капак, чаша вода е подходяща за деца от 6-10 години, но са деца на възраст до 10 години се използват само под надзора на възрастни, за да се избегне изгаряне.Още една слама на кутията позволява да се наслаждавате на непроливаемым потягиванием без усилия.Това е също така и множество бутилка за вода с пълна устойчивост на окисление и корозия, която по която е здрава и трайна.Един капак чучур с винт на капака осигурява бърз поток на водата. 2 Варианта на капака : Сламена шапка и мек чучур, както и преносима делото чаши за вода.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти