• Ново
ZHM Мобилни телефони RepaReplacement Част за Huawei СИМ-карта Тава + СИМ-карта Тава за Huawei Капитан 9 Pro(сив) Резервни части (цвят : сив)

ZHM Мобилни телефони RepaReplacement Част за Huawei СИМ-карта Тава + СИМ-карта Тава за Huawei Капитан 9 Pro(сив) Резервни части

Rating 
BGN 59.44

Наличност
Налично за поръчка

Ремкомплект Това е отличен заместител за вашите повредени, дефектни, пукнати или счупени части от мобилен телефон pixel!.Лесен монтаж лесно Можете да търсите инсталационните видео в You Tube.На всички имейли ще бъде отговорено в рамките на 24 часа.Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми.Приятно пазаруване.Тава за SIM-карти + тава за SIM-карти за Huawei Капитан 9 Pro(сив). 1. Тава за SIM-карти 2 за Huawei Капитан 9 Pro. 2. Замяна на счупени или неработен. 3. Всеки продукт е тестван и е в добро състояние, преди да изпратите. 4. Силно се препоръчва професионално инсталиране.Ние не носим отговорност за всякакви повреди на вашия мобилен телефон/мобилен телефон, които можете да причинят по време на смяна на резервни части.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти