• Ново
REOUG Заваръчна Скоба за Заземяване,Металлообрабатывающая Магнитна Глава на Магнитен Клип на Заземяване на Метална Плоча Заваръчен Инструмент за Подкрепа Аксесоар?

REOUG Заваръчна Скоба за Заземяване,Металлообрабатывающая Магнитна Глава на Магнитен Клип на Заземяване на Метална Плоча Заваръчен

Rating 
BGN 10.87

Наличност
Налично за поръчка

【Сигурност】без бариери настройките за сигурност-вече няма нужда да губите време за търсене, поставяне или премахване на точките на заземяване на заваръчни работи.Устройството е точка на заземяване, и можете да го вземете със себе си.Просто го закрепете в удобно място, дръж безопасност на тел, и може да пристъпи към заваряване. 【Здрав магнитен клип】Този магнитен клип лесно може да се включите към всяка гладка метална повърхност (плоска или извита повърхност).Той здраво се държи и лесно няма да падне.Сега, когато имате това, вие не трябва да прекарват по няколко минути в търсене на добър заземяване или връзка заземляющего перваза. 【Осигури удобство】Понякога заваръчен работа, с която се сблъсквате, е ограничен в избора на точките на заземяване.Вие не искам да наруши боядисване на автомобила си, само за да оздравее безопасност въжето.Този вид магнитно затваряне е много подходящ в този случай. 【Функция】Електромагнитен заваряване заземен скоба за фиксиране на гуми, удобен за разглеждане; устройство за ускоряване на заземляющей работа заварчици. 【Широко приложение】Можете да залепите го на широчина, без да се нарушава боя.Скоби също могат да бъдат закрепени на метални стълбове, стълбове, перилах или заваръчни маси.Технически характеристики : Материал : мед Цвят : жълт Диаметър на диска : 36 мм Размер на проводяща пръчка : 65x10 мм нето Тегло : 116 г Осъществяване списък : 1 * Заваръчна скоба за заземяване.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти