• Ново
Нов набор от акупрессурных постелки VitaliZEN Extra Long 51 & 12,000 Spikes за облекчаване на болки в гърба и отпускане на мускулите. Безплатен масажен топката, Пътен подложка и чан?

Нов набор от акупрессурных постелки VitaliZEN Extra Long 51 & 12,000 Spikes за облекчаване на болки в гърба и отпускане на мускулите.

Rating 
BGN 63.99

Наличност
Налично за поръчка

(Актуализиран 19 октомври 2019 г.) ✅ DOUBLE LENGTH & POINTIEST SPIKES TRIPLES ПРЕДИМСТВА - си мат 51" x 19" ДВА пъти по-дълго от конкурентите на 25-26 см.Това означава, че за едно заседание се постига повече акупрессурных точки на тялото.ШИПОВЕ ПО-ЗАОСТРЕНЫ, отколкото тъпи шипове други постелки, по-добре да се стимулират естествените точка на оздравяване на тялото (първо ИЗПОЛЗВАЙТЕ ДРЕХИ или КЪРПА).Включва пътен мат (който може да се търкаля в възглавница), масажна топка и лека чанта за носене. ????ЕСТЕСТВЕНО ИЗЦЕЛЕНИЕ - екологично чист, определени акупрессурных постелки Vitali ZEN ви дава облекчение и спокойствие на всяко място и по всяко време, само за няколко минути.Лечебните точки или шипове помагат за стимулиране на организма за активиране на естествените процеси на оздравяване.Отърви се от негативните енергии на стрес.Помогнете на организма да се освободи от болкоуспокояващи хормони и хормони на щастието - ендорфини и химикали,които помагат за облекчаване на напрежението и да предизвика релаксация.Мат има над 13 000 точки лечебния процес. ????ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТ И висок КЛАС - мат за акупресура Vitali ZEN е изработена от висококачествени, нетоксични материали, като 100% памук, пластмаса HIPS-хипоалергичен материал, който е одобрен за употреба в хирургично оборудване, и двете от които се поддържат на екологични сертификати.Той е проектиран, за да издържат на изпитанието на времето и ще продължи дълго, поради качеството на използваните материали. ⚕️ПРЕНОСИМ КОМПЛЕКТ ХИРОПРАКТИКА от 4 ЧАСТИ-комплект предлага се с удължен (51 x 19 см и 12 000 шипове) на мат, който удвоява като възглавница при карането, парна баня, масажни топче, което стимулира точка за акупресура на вашите ръце, крака и тяло, подобрява циркулацията на кръвта, масажи на мускулите, помага за облекчаване на възпаление и болка.Също така в комплекта са включени ръчния багаж, за да можете да вземете със себе си подложка за акупресура Vitali ZEN.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти