• Ново
SaferCCTV Высокочувствительное Аудио Микрофонное Устройство Звукосниматель Глас Комплект за Камера за наблюдение на Сигурността - 4 Опаковане.

SaferCCTV Высокочувствительное Аудио Микрофонное Устройство Звукосниматель Глас Комплект за Камера за наблюдение на Сигурността

Rating 
BGN 11.83

Наличност
Налично за поръчка

Този мини-предусилвател с висок коефициент на печалба се използва широко в банковото дело, финанси, търговски центрове, затвори, правосъдие, класни стаи, конферентни зали, промишлено производство, военна райони и на много други места. [Никакъв шум, никакъв силен жужжания(жужжания)] - улавяне на чистия звук и никакво жужжания с някакви смущения.Той повдига от 25 фута до 50 метра в зависимост от това, къде той е в непосредствена близост до отразяващи стена .Бъдете внимателни, ако тя бъде подложена на въздействието на водата, той ще престане да работи.Опитайте се да настроите микрофона под такъв място, където на него няма да падне дъжд. [Сверхвысокий печалба]Събиране на аудиодоказательств е толкова важно, колкото и вземете видеодоказательств-този микрофон съвместим с устройства, домакини на AV-вход, като телевизор, видео рекордер, видео рекордер.Вдигнете всеки звук с помощта на тази микро аудио системи със супер висок коефициент на усилване. [Корекция на чувствителност]В комплекта микрофон влиза комбиниран кабел за захранване и аудио кабел-кабел с дължина 1 метър с RCA жак за аудио и приставка адаптер на захранване с диаметър 2,1 мм в центъра.Улавливайте всеки звук с помощта на микро аудио системи super high gain.Вграден на борда на IC предусилвател, ниско ниво на шум, висок коефициент на усилване и автоматично регулиране на нивото. [Следпродажбено обслужване]Ако не сте доволни от нашите продукти, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти.

Декларирани характеристики

Добавки за продукти