• Ново
Брадата На Ръководството На Линията На Растеж На Косата На Деколтето Ръководство Комплект За Директен Врата Линията На Растеж На Косата На Козлиная Козя Брадичка ?

Брадата На Ръководството На Линията На Растеж На Косата На Деколтето Ръководство Комплект За Директен Врата Линията На Растеж

Rating 
BGN 6.05

Наличност
Налично за поръчка

С помощта на този комплект направляващи за бръснене сега можете всеки път да намалят го прави и не е нужно да се притеснявате за това, което имате кривата линия на шията или тя е много кратък, за да се опита да го оправям!Защо да не му се даде шанс?.Удобно и бързо, на шията повече няма грозни косми, които развалят перфектната прическа.Това ще е всичко необходимо, за да сте винаги изглеждаше приличен.Чудесен набор от инструменти за бръснене за мъже, помага с брада, на линията на растежа на косата и шията.Висококачествен пластмасов материал, лек, здрав и издръжлив.Описание : С помощта на този комплект за бръснене, сега можете всеки път да пререже си директно, и не е нужно да се притеснявате за това, което имате кривата линия на шията или тя е много кратък, за да се опита да го оправям!Защо да не му се даде шанс?Характеристики : Удобно и бързо, на шията повече няма грозни косми, които развалят добра приятелка.Това ще е всичко необходимо, за да сте винаги изглеждаше приличен.Чудесен набор от инструменти за бръснене за мъже, помага с брада, на линията на растежа на косата и шията.Достатъчно гъвкав, за да ви е по-лесно прическа.Спецификация : Тип : Мъжки аксесоари за бритьяматериал : пластикцвет : Red Item Размер : Брада Употреба : Approx. 7.3 * 6.9 cm / 2.87 * 2.72 in Neckline Ръководство : прибл. 16 * 5.7 cm / 6,3 * 2,24 in Package Размер : прибл. 17.5 * 6 * 5.8 см / 6.89 * 2.36 * 2.28 Тегло на опаковката : прибл. 19g / 0.67 oz Package Списък : 1 * Hairline Guide1 * Брада Ръководство .

Декларирани характеристики

Type:
Men's Shaving Accessories
Material:
Plastic
Color:
Red
Item Size:
Beard Guide:
Approx. 7.3 * 6.9cm / 2.87 * 2.72in
Neckline Guide:
Approx. 16 * 5.7cm / 6.3 * 2.24in
Package Size:
Approx. 17.5 * 6 * 5.8cm / 6.89 * 2.36 * 2.28in
Package Weight:
Approx. 19g / 0.67oz
Package List:
1 * Hairline Guide :
1 * Beard Guide :
  :

Добавки за продукти